Hesabım
    ‘The Walking Dead’in Final Sezonu Prömiyer Tarihini Aldı

    Efsane dizinin son sezonu bu yıl izleyiciyle buluşacak..

    "The Walking Dead’in" final sezonu 22 Ağustos Pazar günü prömiyer yapacak. Dizi tarihinde ilk kez sezonlar arasında kısa bir ara olacak ve 10. sezonunu 4 Nisan Pazar günü tamamlayan dizi birkaç ay içinde yeniden başlayacak. Genişletilmiş 11. sezonun 24 bölümünün ilk sekizi prömiyeri takiben yayınlanacak. Kalan 16 bölüm ise daha sonra yayınlanacak.

    "The Walking Dead"in dizi sorumlusu Angela Kang, "Daha küçük, karakter odaklı hikayelere odaklanan Sezon 10'un son altı ek bölümünden çıkarken, Sezon 11'i her zamankinden daha büyük bir şekilde yayınlamak için büyük heyecan duyuyoruz. Riskler yüksek olacak ve daha fazla zombi göreceğiz. Tonlarca eylem, ilgi çekici yeni hikayeler, daha önce hiç görülmemiş yerler olacak ve gruplarımız ilk kez bir toplulukta bir araya gelerek, yürüyen ölülerin onlardan aldıklarını yeniden inşa etmeye çalışacak." dedi.

    İkonik diziden şimdiye kadar iki yan proje yayınlandı: "Fear The Walking Dead" ve "The Walking Dead: World Beyond". Dizi, makyaj kategorisinde iki kez Emmy ödülü, 2011'de drama dizisi için Altın Küre adaylığı aldı ve dublör topluluğu için SAG Ödülleri'nde sekiz kez aday oldu. Dizi, canlı görüntülemede 25-34 yaş arası yetişkinler arasında 12 yıl boyunca türünde 1 numaralı dizi olarak yer kaldı.

    "The Walking Dead", Robert Kirkman ve Image Comics'in çizgi roman serisine dayanıyor. Dizinin yapımcılığını AMC Studios üstleniyor. Gimple'a ek olarak, Kang ve Kirkman, Gale Anne Hurd, Dave Alpert, Greg Nicotero, Joseph Incaprera ve Denise Huth yönetici yapımcılık görevini üstleniyor. Şirket, şu sıralarda yeni dizi ve filmler üzerinde de çalışmaya başladı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top