Hesabım
    Disney Plus, ‘The Right Stuff’ı İlk Sezon Sonunda İptal Etti

    Tarihi drama, başka bir platformda devam edebilir..

    Nat Geo’nun, Tom Wolfe’un 1979 tarihli aynı isimli kurgusal olmayan kitabından uyarlanan "The Right Stuff", Disney Plus'ın umduğu gibi gitmedi. Dizi, Disney yayın hizmetinde ilerlemiyor ama Warner Bros. Television, Patrick J. Adams dizisi için yeni bir platform arıyor. Gelen haberlere göre, iptal kararı gösterinin performansına değil, NatGeo’nun stratejik odağının yeniden tasarlanmasına bağlı olarak gelişti.

    Dizinin şu anda iki versiyonu araştırılıyor, bunlardan biri mevcut oyuncuların sözleşmelerinin uzatılmasını içeriyor, ancak diğeri 1980'lere odaklanıyor ve yeni bir oyuncu kadrosunu içeriyor. Disney Plus, Lucasfilm'in "The Mandalorian", Marvel'in "WandaVision" ve "The Falcon and the Winter Soldier" dizileri için yüksek profilli oyuncular bulsa da Marvel ve "Star Wars" evrenleri dışındaki diğer orijinal diziler için temkinli davranıyor.

    Dizi, Jake McDorman'ın canlandırdığı Komutan Alan Shephard ve Patrick J. Adams tarafından canlandırılan Binbaşı John Glenn etrafında dönüyor. İlk sezon sonbaharda prömiyerini yaptı ve genelde olumlu eleştiriler aldı. Leonardo DiCaprio’nun sahibi olduğu Appian Way şirketi "keşif, hırs, kararlılık ve dirençle ilgili istek uyandıran hikaye olarak tanımlanan ve insanların ortak bir amaç doğrultusunda birleştiğinde olağanüstü işler başarabileceğini hatırlatan Mercury 7 astronotları hakkındaki sekiz bölümlük dizinin yapımcılığını üstlendi.

    Sonraki sezonlar başka platformda gerçekleşirse, aya iniş, keşif ve Apollo'ya bağlı diğer görevler hakkındaki bölümlerden oluşacak. DiCaprio ve Jennifer Davisson, yönetici yapımcılar olurken, Mark Lafferty ise yönetici yapımcı ve şov sorumlusu olarak görev yapıyor. David Nutter, prömiyer bölümünün yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendi. Will Staples ayrıca yönetici yapımcılardan biri olarak görev yaptı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top