Hesabım
    ‘Bridgerton’ın İkinci Sezon Kadrosuna Yeni İsimler Eklendi

    Yeni sezon kadrosu için dört yeni oyuncu açıklandı

    Netflix, kendi tarihinin en çok izlenen dizilerinden olan Chris Van Dusen yaratıcılığındaki  "Bridgerton"ın ikinci sezonuna resmi olarak dört yeni oyuncu ekledi. Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch ve Rupert Young, yayıncıda yer alan popüler Shondaland serisinin yeni sezonunda rol alacak. Chandran, Edwina Sharma'yı oynayacak. Edwina'ya ablası Kate tarafından mükemmel bir sosyete kızı olması öğretildi. İyi huylu ve sonsuz derecede sevecen. Ancak genç ve saf olsa da ne istediğini iyi biliyor: Gerçek bir aşk uyumu.

    Conn, Mary Sharma rolünü oynayacak. Leydi Mary’nin evliliği bir zamanlar kendisini ve ailesini skandala sürükledi. Şimdi kızlarıyla birlikte Londra'ya geri döndüğünde, bir kez daha yerel dedikodu ve olumsuzluklara katlanmak zorunda kalacak. Lynch, Theo Sharpe'ı oynayacak. Theo, çalışkan bir matbaanın asistanı ama o sadece bir işçi sınıfı insanı değil, aynı zamanda herkesin hakları için savaşan bir entelektüel. Young, Jack karakterini oynayacak. Jack, en önemli ailelerden biriyle bağlantısı olan en yeni üye.

    Oyuncu kadrosuyla ilgili haberler, "Bridgerton"ın ilk sezonunun en önemli isimlerinden Regé-Jean Page'in gösterinin ikinci sezonu için geri dönmeyeceği açıklandıktan sadece günler sonra gelmiş oldu. Dizinin resmi sosyal medya hesaplarında, "Simon’ın ekrandaki varlığını özleyeceğiz ama o her zaman Bridgerton ailesinin bir parçası olacak. Daphne sadık bir eş ve kız kardeş olarak kalacak, erkek kardeşinin yaklaşan sosyal sezonda ve sunması gereken özelliklerle gezinmesine yardımcı olacak. Okuyucularının dayanabileceğinden daha fazla entrika ve romantizm." sözlerine yer verildi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top