Hesabım
    Netflix'ten, Kanye West Hakkında Belgesel Dizi Geliyor

    20 yıllık arşiv görüntüleri belgeselde yer alacak

    Brad Barket/Getty Images

    Kanye West’in hayatının ve çalışmalarının anlatıldığı, yirmi yılı aşkın çekim ve ev videolarını kapsayan bir belgesel dizisi Netflix'le geliyor. Haberi ilk kez bildiren Billboard, kaynakların Netflix'teki fiyat etiketini 30 milyon dolar olarak belirlediğini aktardı ama bu fiyat haberi şimdilik dedikodudan ibaret. Zira, detaylar hakkında resmi bir açıklama gelmedi. 

    Serinin, daha önce hiç görülmemiş Kanye West görüntüleri içerdiği, müzik ve moda kariyerini, başarısız 2020 başkanlık adaylığını ve annesi Donda West'in ölümünü kapsayacağı söyleniyor. Henüz bir başlığı olmayan çok bölümlü belgesel dizisi, West'in 2004 yapımı müzik videosu "Jesus Walks (Version 3)'u yöneten ve yapımcılığını üstlenen, Clarence "Coodie" Simmons ve Coodie & Chike olarak bilinen Chike Ozah'tan geliyor.

    İkili ayrıca, Benjamin Wilson hakkında 2012 yapımı ESPN belgeseli “30 for 30” belgeseli ve “Benji”nin yapımcılığı ve yönetmenliğini yaptı. Billboard'a göre Netflix projesinin bu yıl piyasaya sürülmesi bekleniyor. Netflix cephesinden henüz resmi bir açıklama yok ama belgesel için hazırlıkların erken geliştirme aşamasında olduğu biliniyor.

    Geçen ay West, "Jesus Is King" albümü için Grammy'i kazandı ve bu, onun toplam 22. kariyer Grammy'si oldu. 2013'ten bu yana da ilk kez ödüle ulaştı. West, daha önce oyunculuk denemelerinde de bulunmuştu. Love Guru ve Anchorman filmlerinde performans sergileyen West, yapımcı olarak da birçok projede yer aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top