Hesabım
    Jodie Turner-Smith, "Witcher: Blood Origin" Prequel Serisinden Ayrıldı

    The Witcher projesinde sürpriz ayrılık..

    AP

    Jodie Turner-Smith, bir zamanlama çakışması nedeniyle Netflix’in “Witcher” ön hikayesi olan “The Witcher: Blood Origin” adlı dizinin kadrosundan çıktı. Turner-Smith, altı bölümlük mini dizinin başrollerinden biri olan Éile adındaki bir savaşçıyı oynayacaktı. Laurence O’Fuarain'in de kısa süre önce başrolde yer alacağı duyurulmuştu.

    Bir Netflix yetkilisi, "'The Witcher: Blood Origin' mini dizisinin yapım programındaki bir değişiklik nedeniyle, ne yazık ki Jodie Turner-Smith artık Éile rolüne devam edemeyecek." dedi. Bir tanrıçanın sesine sahip olan Éile karakterinin yeniden biçimlendirilmesi gerekecek. Şiddetli savaşçı klanını terk eden Eile, kraliçenin göçebe müzisyeni olur ama büyük bir hesaplaşma onu geri dönmeye, intikam ve kurtuluş arayışına devam etmeye zorlar.

    Dizi, Henry Cavill'in başrolünü oynadığı hit dizi “The Witcher”ın olaylarından 1200 yıl öncesinde geçiyor ve elf medeniyetinin düşüşünden önceki arka planı gösteriyor. "Blood Origin", ilk Witcher'ın yaratılışını ve canavarların, insanların ve elflerin dünyalarının bir araya geldiği "kürelerin önemli bir birleşimine" yol açan olayları takip edecek.

    Declan de Barra showrunner görevini üstlenecek ve Lauren Schmidt Hissrich'le birlikte yürütücü yapımcılığı üstlenecek. Orijinal "Witcher" fantastik romanlarını yazan Andrzej Sapkowski, dizide yaratıcı bir danışman olacak. Hivemind'dan Jason Brown ve Sean Daniel, Platige Films'den Tomek Baginski ve Jarek Sawko'yla birlikte yönetici yapımcı olarak görev yapacak. “Queen & Slim”le çıkış yapan Turner-Smith, bundan sonra Colin Farrell'la birlikte rol aldığı A24 yapımı “After Yang”da ve başrolünü Michael B. Jordan'ın paylaştığı Amazon filmi “Without Remorse”ta görülecek

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top