Hesabım
    Yeni ‘MacGyver’, Beşinci Sezonuyla Final Yapacak

    CBS, yeniden çevrimi beşinci sezonunda sonlandıracak..

    "MacGyver"ın yeni versiyonu sona yaklaşıyor. 2016'da gösterime giren, Lucas Till'in başrol oynadığı CBS yeniden başlatması, 30 Nisan'da dizi finaliyle, beş sezon sonunda final yapacak. CBS Entertainment başkanı Kelly Kahl, "CBS'te hepimiz Lucas ve diğer oyuncu kadrosunun yanı sıra Monica, yazarlar ve tüm ekibin inanılmaz çalışmaları ve özverileri için son derece minnettarız. MacGyver ekibi, dünyayı defalarca kurtarmak için çok uzaklara gitti ve bu gösteriyi tamamen kendilerine ait yaptı. Bu adanmış ve sadık hayran kitlesine, bu dizinin hak ettiği düşünceli bir şekilde en sevdikleri karakterlere veda etme fırsatı verdiğimiz için mutluyuz." dedi.

    Tristin Mays, Justin Hires, Meredith Eaton, Levy Tran ve Henry Ian Cusick'in de rol aldığı “MacGyver”, 1985'teki orijinal serinin yeniden başlatılmasıydı. Monica Macer, David Straiton, James Wan, Henry Winkler, Lee David Zlotoff, Michael Clear CBS serisinin yönetici yapımcılığını üstlendi. Lionsgate Television, yapım stüdyosu olarak hizmet verdi.

    "MacGyver"ın baş yapımcısı Monica Macer, "Geçen yıl MacGyver'a geldiğimden beri, bu olağanüstü oyuncu ve ekibin yanı sıra sadık hayranların bağlılığı ve coşkusu beni hayrete düşürdü." dedi. Macer, toksik bir çalışma ortamı yaratmakla suçlanan eski showrunner ve yönetici yapımcı Peter Lenkov'un yerini almıştı ve görevini başarıyla sürdürdü.

    Macer, açıklamasının devamında, “Şovumuza özellikle hayranlar için sahip oldukları her şeyi koyan Lucas, Tristin, Justin, Meredith, Levy ve Ian'a minnettarlığım var. Muhteşem final bölümlerimizi ve Mac ve Phoenix'teki ekibi hala bekleyen maceraları görmelerini sabırsızlıkla bekliyoruz." dedi. Dizinin üç bölümü daha yayınlanacak ve 30 Nisan'da final yapacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top