Hesabım
    ‘Falcon and Winter Soldier’ Yıldızı Adepero Oduye'nin Yeni Projesi Belli Oldu

    Oduye, bir felaket dizisinde rol alacak

    Adepero Oduye, yakında yayınlanacak olan Apple dizisi “Five Days at Memorial”da rol alıyor. Oduye, daha önce adı duyurulan başrol oyuncusu Vera Farmiga'nın da olduğu oyuncu kadrosuna katılmış oldu. Dizi, aynı isimli Sheri Fink romanına dayanıyor. Katrina Kasırgası karaya indikten sonra New Orleans'taki bir hastanede geçirilen ilk beş günü anlatıyor.

    Sel suları yükselip, kasırga çöktüğünde ve ısı tırmandığında, yorgun bakıcılar, yıllarca onları rahatsız eden ölüm kalım kararları vermeye zorlanırlar. Farmiga, Dr. Anna Pou rolünde oynayacak. Oduye, hastanedeki yoğun bakım ünitesinin hemşire müdürü ve hastanenin etik komitesi başkanı Karen Wynn olarak rol alacak. Oduye şu anda Disney Plus-Marvel dizisi “The Falcon and the Winter Soldier”da Sarah Wilson olarak görünüyor.

    Oduye'nin geçmiş TV çalışmaları arasında “When They See Us”, “The Feels” ve “Random Acts of Flyness” yer alıyor. Uzun metrajlı film kısmında “Pariah”, “12 Years a Slave”, “The Big Short”, “Widows” ve "Geostorm" gibi önemli filmlerde rol aldı. John Ridley ve Carlton Cuse, yürütücü yapımcı ve ortak showrunner olarak dizide yer alacak ve “Five Days at Memorial”ın ortak yazarlığını yapacaklar.

    Fink, hem Ridley hem de Cuse'la birlikte çalışacak ve yönetmenlik de yapacak. Ridley ve Cuse'un her ikisinin de genel anlaşmalar altında olduğu ABC Signature dizinin prodüksiyonunu üstlenecek. Oyuncu kadrosuyla ilgili haberler, Apple'ın “The Crowded Room” antolojisi için sezonluk sipariş verdiğini açıkladığı gün geldi. O dizide Tom Holland yer alacak ve ilk sezonu Akiva Goldsman yazıp, yönetecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top