Hesabım
    Tom Holland, Apple Dizisi "Crowded Room"da Başrolde!

    Antoloji dizisinin yönetmen koltuğunda da iddialı bir isim var..

    Tom Holland, Apple'dan sipariş edilen, Akiva Goldsman'ın antoloji dizisi “The Crowded Room”da başrol oynayacak. Dizinin ilk sezonu Daniel Keyes'in "The Minds of Billy Milligan" adlı biyografisine dayanacak. Dizi, çoklu Kişilik Bozukluğu (Dissosiyatif Kimlik Bozukluğu olarak da bilinir) nedeniyle bir suçtan beraat eden ilk kişi olan Billy Milligan'ın (Holland) hikayesini anlatacak.

    Apple, 10 bölümlük bir ilk sezon sipariş etti. Goldsman, kitabı beyaz perdeye uyarlayacak ve Weed Road Productions adı altında yönetici yapımcılığı üstlenecek Holland, başrolün yanı sıra yönetici yapımcılığı da üstlenecek. EMJAG Productions'dan Alexandra Milchan ve New Regency'den Arnon MilchanYariv Milchan ve Michael Schaefer'le birlikte yönetici yapımcı olacak. Seri, Apple Studios ve New Regency arasında bir ortak yapım olacak.

    Bu, Holland'ın rol aldığı ilk Apple projesi değil. Yayıncı, en son başrolde Holland'ın yer aldığı drama filmi “Cherry”yi yayınladı. Oyuncu, en çok Marvel Sinematik Evreni'ndeki Peter Parker / Örümcek Adam rolüyle tanınıyor. Aralık ayında gösterime girecek olan altıncı “Spider-Man: No Way Home”dan önce bugüne kadar beş ayrı filmde ikonik süper kahramanı oynamıştı. Diğer uzun metrajlı filmleri arasında "In the Heart of the Sea", "The Current War" ve "The Devil All the Time" yer alıyor. Yakında çıkacak olan “Uncharted” film uyarlamasında da rol alacak.

    Goldsman, "A Beautiful Mind" filminin senaryosuyla Akademi Ödülü ve Altın Küre kazandı. Yazdığı diğer uzun metrajlı filmleri arasında “Cinderella Man”, “The Da Vinci Code” ve “I Am Legend” yer alıyor. Bir düzine "Fringe" bölümü yazmış ve DC Comics TV dizisi "Titans"ı birlikte geliştirmiş olmasıyla televizyon yazarlığına da yabancı değil. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top