Hesabım
    Annie Gonzalez ve Sofia Capanna, ABC Komedisi ‘Bucktown’un Kadrosunda!

    ABC komedisi, ana kadrosunu oluşturdu

    ABC

    Annie Gonzalez (Gentefied) ve yeni yetenek Sofia Capanna, ABC'nin çok kameralı sitcom dizisi "Bucktown"da rol alacak ve adı daha önce duyurulan oyuncular Jane Lynch (Glee), Shannon Woodward (Westworld) ve Nicole Richie (The Simple Life)'ye katılmış olacak. Dizinin çekimlerinin yaz aylarında başlaması planlanıyor.

    Dizinin hikayesine göre komedi, erkek arkadaşı tarafından terk edildikten ve büyük bir terfinin arifesinde evinden atıldıktan sonra annesi Helen'in (Lynch) büyüdüğü mahalledeki evine sığınan Amy'yi (Woodward) anlatacak. Amy, kız kardeşinin en son rehabilitasyon görevi nedeniyle orada yaşayan genç yeğeniyle yeniden bağlantı kurar ve annesi ve yeğeninin tek başlarına gidecek donanıma sahip olmadığını anlayınca kalmaya karar verir. 

    Capanna, "Bucktown"da ilk oyunculuğunu sergileyecek. Gonzalez, Amy'nin yanında reklam ajansında asistan olarak çalışan en iyi arkadaşı Jessie rolünü oynayacak. Gonzalez, en çok Netflix'in "Gentefied" dizisindeki Lidia rolüyle tanınan bir aktris, şarkıcı ve dansçı. Diğer çalışmaları arasında "Vida", "Shameless" ve "Good Girl’s Revolt" dizileri yer alıyor.

    "Bucktown", Emily Wilson tarafından yazılıyor ve yürütücü yapımcılığını da yine Wilson yapıyor. "The Conners"tan Sara Gilbert ve Tom Werner, Marc Provissiero ve Mandy Summers'la birlikte baş yapımcılığı üstlenecekler. ABC Signature, dizi için stüdyo olarak hizmet verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top