Hesabım
    Benedict Cumberbatch, Netflix’in Gerilim Dizisinde Başrolde!

    Dizi, çok satan bir romandan uyarlanacak

    Netflix, Benedict Cumberbatch'in başrolünü oynayacağı, 1915 yılına ait John Buchan romanına dayanan, "The 39 Steps" adlı mini diziye tam sezon siparişi verdi. Dizinin yönetmen koltuğunda Edward Berger otururken, senaryoyu Mark L. Smith yazıyor. Dizi, en son Showtime’ın 2018 yapımı mini dizisi “Patrick Melrose”da birlikte çalışan Cumberbatch ve Berger'i yeniden bir araya getirecek.

    En az altı saatlik bir süresi olması beklenen dizi Anonymous Content, Chapter One Pictures ve Cumberbatch, Adam Ackland ve Adam Selves tarafından kurulan İngiltere merkezli film ve TV prodüksiyon şirketi SunnyMarch tarafından çekilecek. Robert Donat ve Madeleine Carroll'ın oynadığı “39 Steps”, 1935'te Alfred Hitchcock tarafından sinemaya uyarlandı.

    Buchan’ın orijinal casus gerilim romanı, Birinci Dünya Savaşı’nın başlamasından hemen önce, küresel bir komplonun gizemli bilgilerine sahip olan ve kaçmaya başlayan Richard Hannay’i konu alıyor. Cumberbatch, en son "The Mauritanian"da görüldü ve bu yılki "Spider-Man: No Way Home" ve 2022 yılında "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ta karşımıza çıkacak.

    Berger, kısa süre önce Showtime’ın Bryan Cranston draması “Your Honor”ın üç bölümünü yönetti ve “All Quiet on the Western Front”u yönetiyor. Netflix, son yıllarda, özellikle "The Queen’s Gambit" ve "When They See Us"la mini dizilerde de etkili olmaya başladı. Aralık ayında Netflix, başka bir mini dizi sipariş etti. Sipariş edilen dizi İsveç'li Thomas Pettersson'un 2018 romanına dayanan "The Unlikely Murderer" oldu. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top