Hesabım
    Justin Timberlake, ‘Confessions Of A Dangerous Mind’ Dizisinde Başrolde!

    Apple, sevilen filmin yeniden çevrimi için hazırlıklara başladı

    George Clooney'nin "Confessions of a Dangerous Mind" filmiyle ilk yönetmenlik denemesinin üzerinden yaklaşık 20 yıl geçtiğine inanmak zor. Başrolünde Sam Rockwell'in rol aldığı film, "Gong Show" sunucusu Chuck Barris'in aynı adlı anılarına dayanıyor. Hikaye, TV şovunun 60'lar ve 70'ler'de CIA suikastçısı olduğu gerçek işini gizlemek için bir kamuflaj olduğunu iddia ediyor. 

    Deadline'ın haberine göre, Apple TV +, Chuck Barris'in 1984 yılında yayımlanan anılarına dayanan "Confessions of a Dangerous Mind" adlı yeni bir dizinin yapım ve dağıtım haklarının açık artırmasını kazandı. Justin Timberlake, "Gong Show" sunucusu / sözde CIA ajanı olarak rol almak üzere görüşmeleri sürdürüyor ve anlaşmayı imzalamak üzere. Dizi, muhtemelen en çok Showtime drama dizisi “Ray Donovan”daki önceki çalışmasıyla tanınan, showrunner David Hollander'dan geliyor. Senaryo, daha önce “Justified” ve Marvel’ın “Iron Fist”i için yazan Jon Worley tarafından kaleme alındı.

    Timberlake, NSYNC grubundaki zamanına dayanan bir pop ikonu olarak tüm dünya çapında bir şöhrete sahip. Bununla birlikte, yıllar içinde sürekli olarak oyunculukla uğraştı. "The Social Network", "Bad Teacher" ve "In Time" gibi projelerde yer alan Timberlake, son olarak, yine Apple TV + tarafından yayınlanan “Palmer” filminde rol aldı. 

    “Confessions of a Dangerous Mind”a dayanan yeni diziyi ne zaman göreceğimiz hakkında henüz net bir açıklama ya da olası tarih yok ama Timberlake'in anlaşması olumlu olarak sonlandığında Apple TV Plus'ın mümkün olan en kısa sürede prodüksiyona gireceğini tahmin etmek güç değil.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top