Hesabım
    Netflix Dizisi ‘Elite’, Dördüncü Sezon Prömiyer Tarihini Aldı

    Okul draması Elite, bu yaz geri dönecek!

    Netflix İspanya’nın popüler genç yetişkin dizisi "Elite"in dördüncü sezonu, 18 Haziran’da dünya çapında prömiyer yapacak. Platformun herhangi bir dildeki en popüler programları arasında yer alan "Elite", üç sezonu geride bırakan birkaç uluslararası Netflix projesi arasında yer alıyor. Netflix, üçüncü sezon prömiyerinde yaklaşık iki ay sonra dördüncü onayını duyurdu ve 20 milyondan fazla hane tarafından izlendiğini açıkladı.

    Miguel Bernardeau ve Claudia Salas'ın da aralarında bulunduğu oyuncular, karantina altındaki evlerinden bir video aracılığıyla onayı duyurmuştu. Bu yılın şubat ayının sonlarında, beşinci sezon onayı da geldi. Valentina Zenere ve André Lamoglia'nın diziye dahil olduğu da bildirildi. İki yeni oyuncu, dizinin ana kadrosundaki Miguel Bernardeau, Claudia Salas, Georgina AmorosItzan Escamilla ve üçüncü sezonda gösteriye katılan Omar Ayuso'nun da dahil olduğu kadroya katılacak.

    "Elite", devlet okulları çöktükten sonra, yeni kabul edilen işçi sınıfından üç çocuğun yanı sıra, öğrencileri zengin ailelerden gelen, ülkenin en seçkin lisesi olan kurgusal Las Encinas akademisinde geçiyor. Ekonomik, sınıfsal ve kültürel uçurum, sonunda cinayetlere yol açan, artan bir dizi yüzleşmeyi ve kriminal olayı tetikler. Dördüncü sezon, yeni bir dönem ve yeni bir okul müdürü görecek.

    Diego Martín, Pol Granch, Carla Díaz ve Martina Cariddi tarafından oynanan yeni karakterlere ek olarak, Andrés Velencoso dördüncü sezonda diziye katılıyor. "Elite"in baş yapımcılığını Zeta Studios yapıyor ve İspanyol yazarlar Carlos Montero ve Darío Madrona'nın kaleminden geliyor. Dizinin dördüncü sezonbu 18 Haziran'da Netflix Türkiye'de yer alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top