Hesabım
    Michael Cera, Hulu Serisi "Life & Beth"in Kadrosunda!

    Hulu komedisi önemli bir transfere imza attı

    Michael Cera, yakında yayınlanacak olan Hulu komedi dizisi “Life & Beth”te Amy Schumer'la birlikte rol alacak. Eskiden "Love, Beth" olarak bilinen dizi, Schumer'ın Hulu ile imzaladığı ilk bakış anlaşmasının bir parçası olarak Temmuz 2019'da 10 bölümlük bir sipariş aldı. Schumer, dizinin yazarı, yönetmeni, yapımcısı ve yıldızı olarak görev yapacak.

    Dizide, Beth'in (Schumer) hayatı kağıt üzerinde oldukça harika görünüyor. Herkes için etkileyici bir hayat süren Beth, şarap dağıtıcısı olarak iyi bir hayat kazanıyor. Çekici, başarılı bir adamla uzun süreli bir ilişki içinde ve Manhattan'da yaşıyor. Ani bir olay Beth'i geçmişiyle meşgul olmaya zorladığında hayatı sonsuza dek değişir. Beth, ergenlik dönemindeki benliğine yapılan geri dönüşlerle, kendisinin nasıl olduğunu ve kim olmak istediğini öğrenmeye başlar.

    Cera, her zaman dürüst ve isabetli bir çiftçi ve aşçı olan John rolünü oynayacak. Bu rol, Cera’nın Fox komedisi “Arrested Development”taki çıkışından bu yana ilk düzenli rolünü oluşturuyor. O zamandan beri öncelikli olarak filmlerde çalıştı ve "Superbad", "Scott Pilgrim vs. The World", "Juno", "Nick & Norah’s Infinite Playlist", "Youth in Revolt" ve "Crystal Fairy and the Magical Cactus” gibi projelerde yer aldı. TV tarafında, “Children’s Hospital” programında yer aldı ve Netflix'in devam projesi olan “Medical Police”te rolünü yeniden canlandırdı. Ayrıca, Showtime'daki “Twin Peaks”in devamı ve Comedy Central'da “Drunk History”nin birçok bölümünde yer aldı.

    Cera, Kenneth Lonergan’ın "Lobby Hero" için Tony Ödülü'ne aday gösterildi. Schumer 'la birlikte Kevin Kane, Daniel Powell ve Ryan McFaul, “Life & Beth”in sorumlu yapımcılığını üstlenecek. Endeavour Content stüdyo görevi görecek ve serinin uluslararası satışlarını üstlenecek. Yapımın bu yıl içerisinde başlaması bekleniyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top