Hesabım
    "Bridgerton", Netflix'ten 3. ve 4. Sezon Onaylarını Aldı

    Netflix, çok izlenen dizi için iki sezon onayı birden verdi..

    Netflix, çok izlenen orijinal dizisi “Bridgerton”ı, ikinci sezon çekimlerini bitirmeden önce 3. ve 4. sezonlar için yeniledi. Regency London'da geçen romantizm dolu dizinin ikinci sezonu şu anda yapım aşamasında ve dayandığı romanlara uygun olarak, Lord Anthony Bridgerton'ın aşk arayışının yeni bir hikayesini izleyicilere aktaracak.

    Ne yazık ki dizinin hayranları için üzücü bir haber var: İlk sezon yıldızı Regé-Jean Page’in canlandırdığı Hastings Dükü karakteri ikinci sezon için geri dönmeyecek. Dizi, Shonda Rhimes’in Shondaland oluşumundan geliyor. Netflix’in küresel TV başkan yardımcısı Bela Bajaria yaptığı açıklamada, "Bridgerton, bizi ayağa kaldırdı. Shonda liderliğindeki yaratıcı ekip malzemeyi biliyordu ve üyelerimiz için güzel, duygusal, romantik bir drama sundu. Gelecek için heyecan verici planları var ve izleyicilerin bu şova hayran olmaya devam edeceğini düşünüyoruz. Uzun bir süre "Bridgerton" işinde olmayı planlıyoruz." dedi.

    İlk sezonun 2020 Noel Günü'ndeki ilk çıkışından sonra Netflix, “Bridgerton”ın ilk 28 günde 63 milyon haneye ulaşma yolunda ilerlediğini ve bu durumun bugüne kadarki en büyük beşinci Netflix orijinal dizisi anlamına geldiğini açıkladı. Netflix’in tescilli görüntüleme raporlamasına göre şirket, bir programın en az iki dakikasını izleyen hesapları ortalamaya dahil ediyor. Julia Quinn’in çok satan roman serisine dayanan "Bridgerton", Londra sosyetesinin lüks ve rekabetçi dünyasında geçiyor.

    Netflix'e göre, Mayfair'in ışıltılı balo salonlarından, Park Lane'in aristokrat saraylarına ve ötesine kadar, dizi "hiç kimsenin gerçekten sağlam bir zeminde olmadığı, karmaşık kurallarla ve dramatik güç mücadeleleriyle dolu, baştan çıkarıcı, görkemli bir dünyayı" gözler önüne seriyor. Gösterinin merkezinde güçlü Bridgerton ailesi var. Sekiz kişilik, birbirine sıkı sıkıya bağlı kardeşten oluşan esprili ve cüretkar grup, romantizm, macera ve aşk arayışında 19. yüzyılın evlilik hikayelerinde geziniyor. Geçtiğimiz günlerde, dizinin ikinci sezon kadrosuna Charithra Chandran, Shelley Conn, Calam Lynch ve Rupert Young'un eklendiği açıklanmıştı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top