Hesabım
    "The Nevers", HBO Max'in Prömiyer Rekorunu Kırdı

    Dizi, HBO MAX için bir ilke imza attı..

    Joss Whedon’ın yeteneklerini sergilediği, HBO’nun en son orijinal dizisi “The Nevers”, pazar gecesi prömiyerinde doğrusal televizyon yayınlarında ve dijitalde 1,4 milyondan fazla izleyici çekti. Dizi, HBO Max'in yeni orijinal diziler arasındaki en iyi prömiyerini yaptı ve Misha Green'in korku draması "Lovecraft Country" ve David E. Kelley’nin psikolojik gerilim filmi "The Undoing" de dahil olmak üzere diğer popüler dizilerin izlenme oranını aştı.

    Viktorya dönemi Londra'sında geçen fantastik, bilimkurgu dönemi draması, Ağustos 1896'daki doğaüstü olayların sonrasında geçiyor ve bu olaylarda çoğu kadın, olağanüstü anormal yetenekler kazanıyor. Ancak, belirli "dönüşleri" (diğer bir deyişle güçleri) ne olursa olsun, "Dokunulanlar"ın bu yeni alt sınıfına ait olan herkes büyük tehlike altında. Her şey gizemli bir hal alıyor. Eli çabuk Amalia True (Laura Donnelly) ve zeki genç mucit Penance Adair (Ann Skelly) bu yetenekli "yetimleri" korumak ve barındırmak için elinden geleni yapıyor. Bunu yapmak için, türlerini yok etme ihtimaliyle ve kendileri gibileri yok etmeye kararlı acımasız güçlerle yüzleşmeleri gerekecek.

    Temmuz 2018'de doğrudan dizi siparişi verilen “The Nevers”ın başrollerinde, Olivia Williams (Lavinia Bidlow) ve Nick Frost (Declan Orrun / The Beggar King) da yer alıyor. Oyuncu kadrosunda ayrıca, James Norton, Tom Riley, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zackary Momoh, Amy Manson, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson, Denis O'Hare, Kiran Sonia Sawar, Elizabeth Berrington, Ella Smith, Viola Prettejohn, Anna Devlin ve Martyn Ford yer alıyor.

    Dizi sipariş edildiğinde, "Agents of S.H.I.E.L.D.", "Firefly" ve "Dollhouse" dizilerinin yaratıcısı Whedon, "The Nevers"ı, "oluşturduğum en iddialı anlatım" olarak tanımlamıştı. Kasım 2020'ye kadar yazar, yönetmen, yönetici yapımcı ve dizi sorumlusu olarak görev yapan Whedon, dizinin ilk altı bölümünün üçünü yönettikten sonra sonra diziden çıktı. Philippa Goslett ("Mary Magdalene", "How to Talk to Girls at Partie"), daha sonra "The Nevers"ın yeni showrunner'ı ilan edildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top