Hesabım
    ‘Good Wife’ın Yazarından Audrey Hepburn Dizisi Geliyor

    Hollywood efsanelerinden Hepburn'ün hikayesi TV'ye geliyor..

    ABD'li yazar-yapımcı Jacqueline Hoyt ("The Good Wife"), "The Young Pope" ve "My Brilliant Friend"in arkasındaki Fremantle şirketi İtalyan Wildside tarafından yapımcılığı üstlenilecek olan "Audrey" dizisi için Hollywood ikonu Audrey Hepburn'ü yazacak. Audrey Hepburn'ün hayatıyla ilgili daha önce duyurulan dizi, oğlu Luca Dotti ile İtalyan gazeteci ve yazar Luigi Spinola'nın ortak yazdığı bir esere dayanıyor.

    Dotti’nin babası, Hepburn’ün 1970’de evlendiği ve 10 yıl sonra boşandığı İtalyan psikiyatrist Andrea Dotti’ydi. Oscar ödüllü aktör, Hollywood'un 20. yüzyıldaki en tanınmış yüzlerinden biriydi ve "Sabrina", "Roman Holiday", "Breakfast at Tiffany’s" ve "My Fair Lady" gibi filmlerde ikonik performanslar sergiledi. Buna rağmen, Hepburn'ün hayatı yüksek profilli bir yapıma ilham olmadı.

    Jacqueline Hoyt, "CSI", "The Good Wife", HBO'nun Peabody ödüllü dizisi "The Leftovers" ve son olarak Barry Jenkinsin Colson Whitehead'in Pulitzer ödüllü romanından uyarladığı "The Underground Railroad”da görev aldı. Dotti ve Spinola, Hepburn'ün yazışmalarından alıntılar ve yayınlanmamış aile fotoğraflarından görselleri birleştiren yarı yemek kitabı olan, 2015'in en çok satan kitabı “Audrey at Home”un ortak yazarlığını yaptı.

    “Audrey” serisinin sorumlu yapımcılığını Wildside CEO'su Mario Gianani ve Lorenzo Gangarossa, projenin yaratıcısı ve başında olan Ludovica Damiani'yle birlikte yapacak. Luca Dotti ve Luigi Spinola da yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Fremantle COO'su Andrea Scrosati, "Audrey için hedefimiz bir kez daha küresel olarak sunmak için, yerel olarak doğmuş bir gösteri yapmak. Wildside ve IP tarafından bir araya getirilen yaratıcı ekip, bunu yapmak için mükemmel bir konuma sahip” dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top