Hesabım
    John Corbett, Yeni ‘Sex and the City’de Yer Alacak mı?

    Oyuncu, dizi ve kendi geleceği hakkında konuştu

    Sex and the City'nin orijinal versiyonunda Carrie Bradshaw’ın tutkulu eski aşkı Aidan Shaw olarak yer alan John Corbett, HBO Max’teki yeni “Sex and the City”de rolünü tekrar edecek. Oyuncu, daha çok orijinal dizinin üçüncü ve dördüncü sezonlarında yer almıştı. 2010'daki devam filmi “Sex and the City 2” kadrosunda da bulunan Corbett, yeniden izleyiciyle buluşacak.

    HBO, Corbett’in oyuncu kadrosunda olduğunu onaylamasa da oyuncu, "Bunu yapacağım." dedi. Corbett, yaklaşan 10 bölümün kaç bölümünde oynayacağından emin değil ancak, "Sanırım epeyce içinde olabilirim. Tüm bu insanları seviyorum." dedi. Bu arada, Sex and the City'nin hazırlıkları devam ediyor ve kadro iyice şekillenmeye başladı ancak yeni versiyonda iki ana karakter eksik olacak: Carrie'nin son olarak "Sex and the City 2 filminde evlendiği Chris Noth'un hayat verdiği Mr.Big ve daha da önemlisi, Kim Cattrall'ın canlandırdığı Samantha Jones karakteri. 

    Sarah Jessica ParkerCynthia Nixon ve Kristin Davis sırasıyla Carrie, Miranda ve Charlotte olarak geri dönecekler. Cattrall, Darren Star’ın sevilen serisine asla geri dönmek istemediği konusunda uzun zamandır konuşuyor. Bu nedenle HBO Max, hayranların en sevdiği karakterin yokluğunu nasıl açıklayacağı konusunda yaratıcı olmak zorunda.

    Samantha Jones’un çıkışı hakkında HBO İçerik Sorumlusu Casey Bloys geçtiğimiz günlerde şunları söyledi: "Tıpkı gerçek hayatta olduğu gibi, insanlar hayatınıza giriyor ve sonra ayrılıyor. Arkadaşlıklar kaybolur ve yeni arkadaşlıklar başlar. Bence bunların hepsi yaşamın gerçek aşamalarının çok iyi bir göstergesi. New York'ta 50'li yaşlarında bir kadın olmakla ilgili dürüst bir hikaye anlatmaya çalışıyoruz. Yani, her şey biraz organik hissettirmeli ve 30 yaşındayken sahip olduğunuz arkadaşlarınız, 50 yaşındayken sahip olmayabilirsiniz." dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top