Hesabım
    Emilia Clarke, Marvel Dizisi ‘Secret Invasion’ın Kadrosunda!

    Game of Thrones'un yıldızı, bu kez Marvel evreninde..

    Emilia Clarke, Disney Plus'ta hızla bir araya gelen, yeni ve iddialı orijinal Marvel dizisi “Secret Invasion”ın kadrosuna katılmak için son görüşmeleri yapıyor. "Game of Thrones"un başrol oyuncusu, bu diziyle birlikte Marvel evrenine ilk adımını atıyor. Clarke, daha önce adı duyurulan Samuel L.Jackson, Ben MendelsohnKingsley Ben-Adir ve Olivia Colman'a katılıyor.

    "Secret Invasion", geçen yıl bir geliştirme projesi olarak duyurulmuştu ve Marvel’in Disney Plus için planladığı birçok diziden sadece biri. Jackson, evrendeki ikonik Nick Fury rolünü yeniden canlandırırken, Mendelsohn, “Captain Marvel” filminde olduğu gibi Skrull Talos'u oynayacak. Dizinin, yıllardır Dünya'ya sızan ve şekil değiştiren bir grup uzaylıyı takip ettiği söyleniyor.

    Ben-Adir ana kötü adam olarak belirlendi. Kyle Bradstreet, senaryo ve yönetici yapımcılığa bağlı. Kevin Feige’nin birimi, "WandaVision" ve "Falcon and the Winter Soldier" dahil olmak üzere diğer tüm MCU dizilerinde olduğu gibi yayıncı için projeyi denetleyecek. Clarke, galasının 10. yıl dönümünü kutlayan HBO’nun dünya çapında ses getiren efsane dizisi “Game of Thrones”ta Daenerys Targaryen'i canlandırmasıyla tanınıyor ve dört kez Emmy adaylığı kazandı.

    Oyuncu, aynı zamanda Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü adaylıkları ve 2018'de Yılın İngiliz Sanatçısı için BAFTA Britannia Ödülü'nü kazandı .Filmleri arasında tatil filmi “Last Christmas”, “Me Before You”, “Terminator Genisys” ve “Solo: A Star Wars Story” yer alıyor. Yaklaşan animasyon filmi "The Amazing Maurice"te ise seslendirme yaptı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top