Hesabım
    ‘Master of None’ın Üçüncü Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

    Ertelenen üçüncü sezon için yeni tarih geldi..

    Netflix’in ertelenen "Master of None" üçüncü sezonu önümüzdeki ay geliyor. Aziz Ansari ve Alan Yang tarafından yaratılan "Master of None", 2015'te ilk sezon prömiyeri ve 2017'de geri dönen ikinci sezonuyla izleyiciyle buluştu ve şimdi dört yıldır ara vermiş durumda. Üçüncü sezonla ilgili ilk raporlar, Naomi Ackie'nin ("The End of the F *** ing World") kadroya katılacağını belirtti.

    2017'de, Waithe ve Ansari, karakterinin ailesiyle olan mücadelesine odaklanan ikinci sezon bölümü "Thanksgiving" için en iyi komedi senaryosu dalında Emmy kazandı. Gösterinin dört yıllık yokluğunda, Ansari bir #MeToo suçlamasına karıştı ve tartışmalı hale geldi. Ocak 2018'de artık kullanılmayan babe.net sitesinde yayınlanan bir hikayede, Grace takma adıyla bir kadın Ansari ile olan bir randevusunu anlattı. Randevu sırasında aşırı agresif olduğunu hissettiğini ve ona seks yapması için baskı yaptığını anlattı. 

    Hikaye internette yayıldı ve bazılarının özensiz haberciliği üzerinden rıza ve flört hakkındaki gerçek sorunları gizlediği gerekçesiyle bir tartışma fırtınası başlattı. Bari Weiss ve Caitlin Flanagan gibi isimler bunu #MeToo aşırılığının kanıtı olarak öne sürdüler ve hikayenin sadece kötü bir randevu hakkında bir anekdot olduğunu düşündüklerini belirttiler. Ansari bu olaylardan sonra her şeyden bir süre uzaklaştı. Ancak, 2019'da, suçlamaları ele aldığı, Spike Jonze'un yönettiği Netflix özel programı "Right Now"la bir stand-up turu yaptı. Ansari seyircilere, "Korktuğum zamanlar oldu, aşağılanmış hissettiğim zamanlar oldu. Utandığım zamanlar oldu ve nihayetinde bu kişi böyle hissettiği için kendimi çok kötü hissettim." dedi. "Right Now"a tepkiler karışık ya da sessizdi ve gündemde çok yer almadı.

    Şimdi, Master of None geri dönüyor. Netflix'in yayınlanan takviminde üçüncü sezon mayıs ayı planlarından gözüküyor. Gün konusunda net bir bilgi yok ama mayıs ayı için resmi açıklama geldi diyebiliriz. Dizide, Ansari dışında Eric Wareheim ve Lena Waithe gibi oyuncular yer alıyor. Yeni sezonun fragmanı ve kadrosu önümüzdeki günlerde yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top