Hesabım
    Ione Skye, NBC Draması ‘La Brea’nın Kadrosuna Dahil Oldu

    Skye, Good Girls sonrası yeni projesini buldu..

    CampingGood Girls gibi dizilerde yer alana Ione Skye, NBC'nin yakında yayınlanacak olan drama dizisi La Brea'da tekrar eden bir rol oynayacak. David Appelbaum'un yazdığı La Brea'da, Los Angeles'ta gizemli bir şekilde devasa bir çukur açıldığında, bir aileyi ikiye bölünür ve anne (Natalie Zea) ve oğlu (Jack Martin), babadan (Eoin Macken) ve kızından (Zyra Gorecki) ayrılır. 

    Ailenin bir kısmı, kendisini farklı bir grup yabancıyla birlikte açıklanamaz ilkel bir dünyada bulduğunda, hayatta kalmak, nerede olduklarını anlamak ve eve dönüş yolu olup olmadığının gizemini ortaya çıkarmak için çalışmaları gerekir. Skye, güçlü bir avukat ve Gavin'in ablası Jessica Harris'i canlandıracak. Jessica, Izzy'nin (Gorecki) ikinci annesi gibidir ve felaketin ardından onu şiddetle korur.

    Dizinin yönetici yapımcılığını Avi Nir, Alon Shtruzman, Peter Traugott, Rachel Kaplan, Steven Lilien, Bryan Wynbrandt ve Ken Woodruff birlikte yapıyor. Universal Studio Group'un bir bölümü olan Universal Television stüdyo, Keshet Studios ile yapımcılığı üstleniyor. Skye, son olarak NBC’deki Good Girls’ün üçüncü sezonunda tekrar eden bir rolde ve Lena Dunham ve Jenni Konner’ın yarattığı HBO dizisi Camping’de düzenli bir oyuncu olarak görüldü.

    Skye'ın diğer TV çalışmaları arasında, ABC’nin Private Practice, MTV’nin Awkward ve Fox’un Mrs. Veal rolünde yer aldığı Netflix dizisi Arrested Development yer alıyor. Film çalışmaları arasında John Cusack'le birlikte rol aldığı ve Cameron Crowe'un yönettiği Say Anything'de başrol ve David Fincher'in Zodiac'ında yardımcı bir rol var.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top