Hesabım
    Adam McKay, "Parasite"ın Dizi Versiyonu Hakkında Konuştu

    McKay, dizinin nasıl bir yol izleyeceğini anlattı..

    HBO’nun Parasite serisi ilerliyor. Josh Horowitz’in Happy Sad Confused podcast'inde yer alan yazar Adam McKay, dizinin "tam hızda ilerlediğini" doğruladı ve dizinin Bong Joon-ho’nun Oscar ödüllü filmiyle tam olarak nasıl bağlantı kuracağı konusunda biraz bilgi verdi. McKay, yeni podcast'te NBA tarihini araştırmasından, yaklaşan filmi Don't Look Up'a kadar her şeyi kapsayan geniş bir röportajda dizi hakkında da kısaca konuştu.

    McKay'in konu hakkında yaptığı en önemli açıklama, dizinin bir uyarlama ya da yeniden yapım olmadığını söylemesi oldu. McKay, "Bu orijinal bir dizi, filmle aynı evrende ama aynı dünyada yaşayan orijinal bir hikaye." dedi. Bong'un dizinin ilk duyurulduğu zamanki açıklamalarında ise "Senaryoyu yazmaya başladığım zamandan beri biriktirdiğim birçok anahtar fikrim vardı. Tüm bu fikirleri filmin iki saatlik gösterimine dahil edemedim, bu yüzden hepsi arşivimde saklanıyor ve bu mini dizideki amacım altı saatlik bir film oluşturmak." dedi.

    Geçen yıl potansiyel oyuncu kadrosu hakkında söylentiler dolaşmıştı ama HBO bu söylentileri erken spekülasyon olarak reddetti ve serinin geliştirilmesinin çok erken aşamalarda olduğunu bildirdi. Sonuçta, o sırada tamamlanmış bir komut dosyası yoktu. McKay, röportajda ilk bölümün senaryosunun tamamlandığını doğruladığı için tekrar spekülasyon yapmaya başlamanın zamanı gelmiş olabilir.

    McKay, "Şu an en iyi zamanı yaşıyoruz. İnanılmaz bir yazarlar odası oluşturduk. Karantina sırasında yönetmen Bong'la dizinin ana hatlarını çizdik ve onu denetliyor." dedi. Her iki ismin de senaryo dalında Akademi Ödülleri var ve bu heyecan yaratıyor. Bong, Parasite için En İyi Özgün Senaryo ödülü, McKay, 2016'da The Big Short için En İyi Uyarlama Senaryo ödülünü kazandı. İkisi de En İyi Yönetmen kategorisinde aday gösterildi. Bong Parasite'la kazandı, McKay ise hem The Big Short, hem de 2019'da Vice'la aday gösterildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top