Hesabım
    Aubrey Plaza ve Danny DeVito'lu "Little Demon"dan Son detaylar!

    İkili, dizinin iddalı seslendirme kadrosuna katıldı..

    AP

    Aubrey PlazaDanny DeVito ve oyuncu olan kızı Lucy DeVito, FXX'te yeni bir animasyon korku dizisi olan “Little Demon”ın seslendirme kadrosunda yer alıyor. Dizi, Devil (Danny DeVito) tarafından hamile bırakıldıktan 13 yıl sonra isteksiz bir anne olan Plaza'yı izliyor. O ve Deccal kızı (Lucy DeVito), Delaware'de sıradan bir hayat yaşamaya çalışır, ancak kızının ruhunun velayetini özleyen Şeytan da dahil olmak üzere canavar güçler tarafından sürekli olarak engellenir.

    "Little Demon", ilk olarak FXX'te yayınlanacak ve ertesi gün Hulu'da ve FX'te yayınlanacak. Aubrey Plaza ve DeVito'lar Jersey Films 2nd Avenue adına birlikte yönetici yapımcılığı üstlenecek. Yeni animasyonlu yarım saatlik korku dizisi Darcy Fowler, Seth Kirschner ve Kieran Valla tarafından yaratıldı ve aynı isimler tarafından senaryosu yazıldı.

    Fowler, Kirschner, Valla, Dan Harmon, Jersey Films 2nd Avenue’den Jake DeVito ve ShadowMachine (Monica Mitchell, Corey Campodonico ve Alex Bulkley) yönetici yapımcılığı üstlenecekler. Steve Levy baş yapımcı olarak projede yer alacak. Little Demon, FX Productions tarafından çekilecek. Seslendirme kadrsounun diğer üyeleri de yakın zamanda açıklanacak.

    Aubrey Plaza, şu sıralarda iki farklı projede daha seslendirme yapıyor. Bu yapımların yanı sıra, Guy Ritchie'nin çekimleri Antalya'da süren yeni filminde de rol alacak. Danny DeVito ise 15 yıllık It's Always Sunny in Philadelphia macerasının yanı sıra, Barry Levinson filmi Survivor'ın çekimleriyle meşgul durumda.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top