Hesabım
    Shameless Yıldızı "Jeremy Allen White", FX Dizisi ‘The Bear’ın Kadrosunda

    Allen, TV kariyerine ara vermeden devam ediyor..

    Shameless'ın yıldız oyuncularından Jeremy Allen White, bol ödüllü komedi dizisi Ramy'nin yönetici yapımcısı ve yönetmeni Christopher Storer'den gelen, yapımcılığını, Super Frog şirketi adına Hiro Murai, Joanna Calo ve FX Productions'ın yaptığı yarım saatlik projede oynamak için anlaşmayı imzaladı. Dizi, şimdilik bir pilot bölüm siparişi aldı ve tam sezon onayı için yakın zamanda karar verilecek.

    White, "The Bear" adlı dizide aile restoranını işletmek için Chicago'ya dönen genç bir şefi canlandıracak. Disney'in sahip olduğu kanal, projeyi ilk olarak mart ayında aldığı bir kararla gündemine aldı ve çalışmaları başlattı. Christopher Storer, Murai, Nate Matteson ve Calo'yla birlikte diziyi yazacak, yönetecek ve yürütecek. 

    Oyuncu kadrosunda ayrıca, danışman yapımcı da olan Ebon Moss-Bachrach (NOS4A2), Ayo Edebiri (Dickinson), Lionel Boyce (Loiter Squad), Elliott Abby (SNL) ve Matty Matheson (Stupid F * cking Cooking Show) yer alıyor. Showtime dizisinde Phillip “Lip” Gallagher'ı canlandıran White, yakın zamanda Dave Franco'nun The Rental adlı uzun metrajlı filminde ve ayrıca Amazon’un Homecoming adlı dizisinde rol aldı.

    Allen, Shemaless dizisinde 10 sene boyunca rol aldı ve övgüler topladı. Şu sıralar, bu proje dışında The Birthday Cake ve You Can't Win adlı filmlerin çekimleriyle meşgul. Dizinin pilot çekimleri için hazırlıklar başladı, eğer tam sezonluk bir onay alabilirse ana çekimler bu yıl içerisinde tdevam edecek ve dizi, 2022 yılında Fox'ta izleyicilerler buluşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top