Hesabım
    Apple’ın ‘Shining Girls’ Uyarlamasında Yönetmenler Belli Oldu

    Yönetmenler arasında başrolü üstlenen Elisabeth Moss da var

    AP

    Apple’ın 2013'ün çok satan, aynı isimli Lauren Beukes romanına dayanan metafizik gerilim dizisi “Shining Girls” yönetmenlerini buldu. Üçlü, Emmy ödüllü Michelle MacLaren ("Breaking Bad"), Emmy ve SAG Ödülü sahibi Elisabeth Moss ("The Handmaid’s Tale," "Mad Men") ve Emmy adayı Daina Reid ("The Handmaid’s Tale)'den oluşuyor.

    Moss ayrıca, MRC Television'dan gelen şovda başrolde olacak ve Beukes, yönetici yapımcılığa dahil olacak. Sekiz bölümlük dizi, TV için uyarlanıyor ve baş yapımcılardan biri olan Silka Luisa ("The Wilding", "To the Bone") tarafından yaratıldı. İlk sezonun ilk iki bölümünü MacLaren, iki bölümünü Moss, dört bölümünü ise Reid yönetecek. "Shining Girls", Chicago muhabiri Kirby'yi (Moss), saldırganın peşine düşerken gerçekliğinin değişmekte olduğunu anlamasını sağlayan acımasız bir saldırıdan kurtulduktan sonrasında izleyecek.

    Dizide ayrıca, Wagner Moura ("Narcos"), bir taklitçinin genişleyen hikayesinin peşinde düşen deneyimli bir gazeteci olan Dan rolüyle yer alacak. Jamie Bell (“Rocketman), Kirby'le şaşırtıcı bir bağlantısı olan gizemli bir yalnız olan Harper'ı canlandıracak. “Shining Girls”, Lindsey McManus'la birlikte Love & Squalor Pictures adına Moss'un baş yapımcılığında çekilecek. MacLaren yürütücü yapımcı ortağı Rebecca Hobbs'la birlikte MacLaren Entertainment aracılığıyla yapımcılığı üstleniyor.

    Leonardo DiCaprio, Jennifer Davisson ve Michael Hampton'la birlikte Appian Way aracılığıyla yönetici yapımcı olarak görev yapıyor. Reid ve Alan Page Arriaga da diğer yönetici yapımcılar arasında yer alacak. Moss, şu sıralar The Handmaid's Tale'le adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Bir dizi yeni proje arasında Wes Anderson filmi The French Dispatch ve Barry Levinson imzalı Francis and the Godfather yer alıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top