Hesabım
    HBO Max, Komedi-Drama Dizisi "Hacks"e İkinci Sezon Onayı Verdi

    Dizinin ikinci sezon hazırlıkları başladı.

    “Hacks”, HBO Max tarafından ikinci sezon için yenilendi. İlk sezonunu 10 Haziran'da tamamlayacak olan dizi, usta Las Vegas komedyeni Deborah Vance rolünde Jean Smart'ı ve 25 yaşındaki bir komedi yazarı (Hannah Einbinder) ile oluşturduğu karanlık akıl hocalığını takip ediyor.

    Dizi, mayıs ayında yayıncıya giriş yaptı ve yayınlanmasının ardından büyük beğeni topladı. Yaratıcılar Paul W. DownsLucia Aniello ve Jen Statsky'den gelen dizi için HBO Max'in orijinal içerik başkanı Sarah Aubrey, “Lucia, Paul ve Jen'in bize bir kazanan getirdiğini hemen anladık. İzleyicilerimizden ve eleştirmenlerimizden gelen muazzam tepkiden dolayı daha mutlu olamazdık ve baş yapımcıları, Jean, Hannah vbaşta olmak üzere muhteşem kadronun geri kalanını ve Universal'daki ortaklarımızı seviyoruz.” dedi.

    İlk sezonda Smart ve Einbinder'a ek olarak, Carl Clemons-Hopkins ve yinelenen konuk yıldızlar Kaitlin Olson, Christopher McDonald, Paul W. Downs, Mark Indelicato, Poppy Liu, Johnny Sibilly, Meg Stalter ve Rose Abdoo kadroda yer alıyor. Downs, Aniello ve Statsky, "'Hacks'ın bu kadar olumlu karşılanması bizi çok şaşırttı. Bu yenilemeyi, gösteriyi izleyen ve ardından bir arkadaşına izlemesini söyleyen herkese borçluyuz. Devam ettiğimiz için çok minnettarız ve gösteriyi bu kadar şiddetle destekledikleri için HBO Max ve Universal Television'daki ortaklarımıza ve her seviyede performans gösterdikleri için harika oyuncu kadromuza teşekkür etmek istiyoruz." dedi.

    Downs, Aniello ve Statsky, diziyi yaratmanın yanı sıra showrunner ve yönetici yapımcı olarak hizmet veriyor. Downs ve Aniello, Paulilu aracılığıyla baş yapımcılık yaparken, Statsky bunu First Thought Productions adı altında yapıyor. Michael Schur, Fremulon aracılığıyla 3 Arts Entertainment ve Morgan Sackett için David Miner'la birlikte yürütücü yapımcılık yapıyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top