Hesabım
    Gerilimli Aile Draması "Smother", BBC First'te!

    BBC First'ten bir iddialı dizi daha

    BBC’nin İrlanda yapımı yeni draması Smother, şüphe tohumları, çatışmalar ve sırlarla dolu karakter kadrosundan oluşan heyecan verici bir hikaye vaat ediyor. Kate O'Riordan’ın senaryosunu kaleme aldığı Smother, İrlanda’nın kıyı ilçelerinden Clare'in vahşi ve engebeli sahilindeki küçük bir kasabada, derinlerde gömülü sırlar ve bunların istenmeyen sonuçlarına dair bir aile gerilimini anlatıyor. Dizi, toplam altı başarılı bölümden oluşuyor..

    2021 yapımı olan mini dizi, Dervla Kirwan’ı (The Stanger, White Dragon), ailesini ve özellikle üç kızı Jenny, Anna ve Grace'i ne pahasına olursa olsun korumak isteyen, güçlü bir anne olan Val Ahern olarak, başrolde karşımıza çıkaracak. Dizide ayrıca; Gemma-Leah Devereux, Niamh WalshSeána Kerslake, Stuart GrahamJames O'Donoghue ve Michael Patric gibi isimler rol alıyor. Karanlık sırlar ve şaşırtıcı sonuçlarıyla, bu sürükleyici dizi, aile dramıyla gerilimi buluşturuyor. 

    BBC'nin orijinal özetine göre; "Val Ahern’in uzun yıllar birlikte olduğu eşi Denis (Stuart Graham), bir aile partisinden sonra sabah evlerine yakın bir uçurumun eteğinde ölü bulunduğunda, Val önceki gece gelişen olayları sorgulamaya başlıyor. Bu sırada ise acımasız, şok edici ölümünden kimin sorumlu olabileceğini bulmak için Denis'in çocukları, üvey çocukları ve kardeşleriyle olan ilişkilerini araştırıyor. Çetin ve inatçı bir karakter olan Val, ailesinin sırlarını deştikçe rahmetli kocasının kontrolcü, manipülatif davranışlarının ailenin her bir üyesi üzerinde nasıl derin bir etkisi olduğunu daha fazla anlıyor. Asla öğrenmek istemediği bir gerçeği ise artık görmezlikten gelemeyeceği şekilde karşısına çıkıyor; karmaşık aile ilişkileri içerisinde savrulan karakterlerin içlerinden birinin cinayete sürüklenmiş olabileceğini görüyor."

    Tamamı İrlanda'nın batısında çekilen bu yapım, aile dramasına yepyeni bir soluk getirecek ve gerilim dolu hikayeleri sevenleri ekran başına toplayacak. BBC First, dizinin Türkiye prömiyerini 25 Haziran'da yapacak. Türkiye’deki izleyiciler yapımı 25 Haziran saat 21:00’de, Digitürk 114. ve Tivibu 143. numaralı kanallarda yer alan BBC First ekranlarında izleyebilecekler. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top