Hesabım
    Netflix, ‘Grand Army’i İlk Sezon Sonunda İptal Etti

    Gençlik draması Grand Army, erken veda etti

    Netflix, gençlik draması “Grand Army”i ilk sezon sonunda iptal ettiğini açıkladı. Dizinin dokuz bölümlük ilk sezonu, ekim ayında Netflix'te giriş yaptı. Katie Cappiello tarafından yaratılan seri, Cappiello'nun 2013 tarihli çalışması "Slut: The Play"e dayanıyordu. Gösteri, Brooklyn'deki en büyük devlet lisesindeki beş öğrenciyi kaotik bir dünyaya adım atarken ve başarılı olmak, hayatta kalmak, vahşi olmak, özgürleşmek ve geleceği oluşturmuak için savaşırken izledi.

    Oyuncular arasında, Joey Del Marco rolünde Odessa A'zion, Dominique Pierre rolünde Odley Jean, Siddhartha Pakam rolünde Amir Bageria, Jayson Jackson rolünde Maliq Johnson, Leila Kwan Zimmer rolünde Amalia Yoo, John Ellis rolünde Alphonso Romero Jones II, Tamika Jones rolünde Brittany Adebumola ve Tor Sampson rolünde Crystal Sha're Nelson yer alıyor.

    Capiello, diziyi yaratmanın yanı sıra Joshua Donen, Beau Willimon, Jordan Tappis, Nicolette Donen ve Elizabeth Kling'le birlikte yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Gösteri, yayınlanmasından sonra çoğunlukla olumlu eleştiriler aldı ve Rotten Tomatoes'ta %71 kritik onay notu elde etti. Yapılan eleştirilerde oyuncuların gelecek vaat ettiği bildirildi ama Netflix iptal yoluna gitti.

    Dizi hakkında gelen olumsuz eleştiriler ise yenilikçi olmadığı ve klişe bir anlatıya sahip olduğu yönünde. Son zamanlarda iptal olan dizilerin belirli bir başarı yakaladıysa başka platforma transfer olup, yoluna devam ettiğine çok şahit olduk. Grand Army de bu dizilerin arasına katılabilir. Yapımcı cephesinde henüz resmi bir açıklama yok. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top