Hesabım
    Camdaki Kız Dizisinde Hayri Rolünü Kim Üstlenecek?

    Adı geçen isimlerden biri için dedikodular arttı

    Gülseren Budayıcıoğlu'nun romanından uyarlanan Kanal D dizisi Camdaki Kız, yakın zamanda sezon finalini yaptı. Büyük ses getiren final bölümünde beklenen düğün gerçekleşti. Son sahnede Nalan'ı, annesinin otel odasının kapısında ağlarken bıraktık ve Hayri adındanki bir görevli kendisine yardım elini uzattı ve üzerine bir şey örttü. Bu sahneyle yazılar akmaya başladı ve sezon finali geldi.

    Sezon finalinde ortaya çıkan ve yüzünü göremediğimiz Hayri, ikinci sezon için en çok merak edilen karakter durumunda. Uyarlanan eserin de önemli unsurlarından biri olan "Hayri" karakterini kimin oynayacağı ise bir başka merak konusu. Bu konuda birçok ismin adı geçiyor ama son günlerde en çok konuşulan ve kesinleştiği yönünde (şimdilik) dedikodular olan isim Erkan Kolçak Köstendil oldu.

    Kitapta Hayri bir şofördür ve çalışmak için Anadolu'dan İstanbul'a gelmiştir. Türkan adlı bir kadınla evli olan Hayri, aynı zamanda üç çocuk babasıdır. Nalan ve Hayri, hayatlarının onları getirdiği noktada bir yakınlaşma yaşarlar ve birbirlerinden destek alırlar. Elbette, dizide Hayri karakteri daha farklı uyarlanmış olabilir. Bakalım Hayri karakterini Çukur'la büyük çıkış yakalayan Köstendil mi üstlenecek?

    Burcu BiricikNur SürerHande AtaiziTamer LeventSelma ErgeçDevrim YakutHamza YazıcıTuğrul Tülek ve Şerif Erol'un başlıca rollerini üstlendiği diziye Hayri karakterini oynamak için Erkan Kolçak Köstendil de katılırsa, zaten oldukça güçlü olan kadro, popülaritesini biraz daha yukarı çıkarabilir. Köstendil, son olarak Çukur dizisinde rol almış ve geniş bir hayran kitlesi edinmişti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top