Hesabım
    The Handmaid’s Tale, Reytinglerde Zirvede!

    Dizinin son sezonu, prömiyer tarihiyle birlikte zirveye oturdu

    Nisan ayında Hulu'da dördüncü sezonunun prömiyerini yapan “The Handmaid's Tale”, Nielsen'in en çok izlenen televizyon programları hakkındaki son raporunun zirvesinde yer aldı ve Amerika'da en çok izlenen dizi oldu. Margaret Atwood'un 1985 tarihli aynı adlı romanının distopik bir draması ve uyarlaması olan Elisabeth Moss liderliğindeki dizi, Disney'e ait yayın hizmeti için uzun süredir güçlü bir izleyici kitlesi ve kritik bir başarı halinde yoluna devam ediyor.

    Nielsen, gösterinin 17 Mayıs'tan 23 Mayıs'a kadar olan dilimde 516 milyon dakika izlendiğini bildirdi. Nielsen'in verileri yalnızca ABD'deki TV setlerini kullanan izleyicileri temel alıyor ve Netflix, Amazon Prime Video, Hulu ve Disney+ gibi platformların izlenme verilerini hesaplıyor. Şirket, yukarıda belirtilen akış hizmetleriyle yapılan bir düzenleme nedeniyle akış veri raporlarını yaklaşık bir aylık gecikmeyle yayınladı Eğlence endüstrisinin başlıca yayın hizmetleri, kendi görüntüleme verilerini düzenli olarak yayınlamıyor.

    "The Handmaid's Tale" dışında, Amazon Prime Video'nun "Moonlight"ın yönetmeni Barry Jenkins'ten gelen "The Underground Railroad", Nielsen'in son akış görüntüleme raporunda Netflix dışında yer alan tek şovdu. Colson Whitehead'in Pulitzer ödüllü alternatif tarih romanından uyarlanan mini dizi, 289 milyon dakika izlenerek Nielsen'in listesinde en çok izlenen yedinci dizi oldu. Bu başlıklar arasında, Nielsen'in listesinde 405 milyon dakika izlenerek en çok izlenen üçüncü program olan "Jupiter's Legacy" de vardı. İlk gösteriminden kısa bir süre sonra iptal edilen "Jupiter's Legacy", eleştirmenlerden gelen kötü eleştirilere rağmen, reyting sıralamasında iyi bir yer edindi.

    İşte, 17 Mayıs ile 23 Mayıs arasında, Amerika'da en çok izlenen 10 dizi:

    1. The Handmaid’s Tale (Hulu) – 516 milyon dakika

    2. Who Killed Sara? (Netflix) – 500 milyon dakika

    3. Jupiter’s Legacy (Netflix) – 405 milyon dakika

    4. Jurassic World Camp Cretaceous (Netflix) – 379 milyon dakika

    5. The Upshaws (Netflix) – 357 milyon dakika

    6. Lucifer (Netflix) – 321 milyon dakika

    7. The Underground Railroad (Amazon Prime Video) – 289 milyon dakika

    8. Halston (Netflix) – 211 milyon dakika

    9. Shadow and Bone (Netflix) – 199 milyon dakika

    10. Castlevania (Netflix) – 188 milyon dakika

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top