Hesabım
    Sarayu Blue, Amazon Dizisi ‘Expats’ın Kadrosuna Dahil Oldu

    Dizinin arkasında Lulu Wang yer alıyor

    Sarayu Blue, Lulu Wang önderliğindeki Amazon dizisi Expats'ın kadrosunda dahil oldu. Dizi, Janice Y.K. Lee'nin romanı "The Expatriates"ın bir uyarlaması olacak. Hong Kong geleneklerine dayanan “Expats”, ani bir aile trajedisinden sonra hayatları sonsuza kadar birbirine bağlı olan uluslararası bir topluluğun hikayesini anlatıyor. Blue, adı yakın zamanda duyurulan oyuncular Jack Huston ve Ji-young Yoo'ya katılmış oldu. 

    Dizi, ilk olarak 2019'da Amazon tarafından onaylandı ama pandemi şartları nedeniyle çalışmaların hız kazanması günümüze kadar uzadı. Blue, Hilary Starr karakterini oynayacak. Kusursuz bir zevke sahip bir kariyer kadını olan Hilary, ihtişamlı hayatına bayılıyor. Margaret'la olan dostluğu kader tarafından bozulunca, yeni başlangıçlar için gelen seçenekleri benimsemeyi öğrenmek zorunda kalıyor.

    Blue, yapımcılığını Amy Poehler'in üstlendiği NBC komedisi “I Feel Bad”in yanı sıra, 21 milyon dolarlık bütçesiyle dünya çapında yaklaşık 100 milyon dolar hasılat elde eden 2018 Universal filmi “Blockers”taki başrolleriyle tanınıyor. Diğer önemli rolleri arasında "No Tomorrow", "Happiest Season", "Grey's Anatomy", "Station 19", "The Big Bang Theory” ve “Veep” yer alıyor. Ayrıca, popüler Netflix film dizisi "To All The Boys I've Loved Before"un ikinci ve üçüncü bölümlerinde de yer aldı. Daha sonra Apple dizisi “The Shrink Next Door”da ve Disney Plus orijinal filmi “Hollywood Stargirl”de görülecek.

    “Expats”, Lee, Lulu Wang ve Alice Bell tarafından yazılacak. Wang ayrıca, yönetmen, baş yapımcı ve showrunner olarak görev yapacak. Lee, yapımcı danışmanlığı yapacak ve Bell de baş yapımcı olacak. Blossom Films adına Nicole Kidman, Per Saari ve Theresa Park yürütücü yapımcılar olacak. Amazon Studios çekimleri de üstlenecek. .

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top