Hesabım
    Antony Starr, The Boys'un Üçüncü Sezonu Hakkında Konuştu

    Starr, hayranlara müjdeli haberler verdi.

    The Boys'un ikinci sezon finalinin üzerinden dokuz ay geçti ve Toronto'da üçüncü sezonun prodüksiyonu hala devam ederken, Amazon Prime serisinin ne zaman geri döneceği henüz belli değil ama başrol oyuncusu Antony Starr uzun süre beklemeye değecek diye söz veriyor. Starr, hayranların en seveceği sezonun bu olacağı konusunda oldukça iddalı.

    Yıldız oyuncu Antony Starr, "Aman Tanrım, üçüncü sezon dahil olma şansına sahip olduğum en keyifli TV sezonlarından biri! İkinci sezonda da harika zaman geçirdim ve ilk sezondan itibaren, birçok yönden bir sonraki seviyeye atladığımızı gerçekten harika bir şey yaptığımızı düşündüm ve yeni sezon sadece bunun bir uzantısı." dedi.

    Supernatural'ın eski yıldızı Jensen Ackles'ı ilk Süper Kahraman olarak da bilinen Soldier Boy olarak tanıtacak olan yaklaşan sezon için Starr, “Söyleyemediğim birçok nedenden dolayı en sevdiğim sezon oldu. Yazarların, bu çılgın insanların neler hazırlayacağını hep merak etmişimdir ve üçüncü sezonda hala böyle olmak harika bir duygu. Senaryoda her sayfayı çevirdiğinizde şaşırıyor ve heyecanlanıyorsunuz." dedi.

    Starr sözlerine şöyle devam etti; "Söyleyebileceğim tek şey, hayranların üçüncü sezonda çıldıracağına gerçekten inandığım. Oyuncular ve ekip, bir pandemi ortasında diziyi sizin görebilmeniz için, size ulaştırmak için inanılmaz çalıştı. İçecekler arasında uzun zaman oldu, ancak, bir sonraki içki iyi olacak, yani buna değecek söz veriyorum."

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top