Hesabım
    Seinfeld Soundtrack Albümü Yayınlandı!

    Jonathan Wolff imzalı Seinfeld soundtrack albümü, online olarak hayranlarla buluştu.

    1989 yılında yayın hayatına başlayan efsanevi komedi dizisi Seinfeld'in sountrack albümü yıllar sonra online olarak hayranlarla buluştu. 2 Temmuz Cuma günü yayın tarihi olarak belirlenmiş ve sabırsızlıkla beklenmeye başlanmıştı. 180 bölümden oluşan dizinin müziklerine Jonathan Wolff imzasını atmıştı.

    Jonathan Wolff aynı zamanda Will & Grace, Married with Children, RebaWho’s the Boss ve Saved by the Bell: The College Years gibi yapımların müziklerini bestelemesiyle de tanınıyor. Seinfeld'de ise Cable Guy vs. Kramer, Jerry Vs. Newman Chase, Rochelle, Rochelle the Musical gibi unutulmaz efsanevi sahnelerde Wolff'un müzikleri bulunuyor. Soundtrack albümü, WaterTower Music şirketi bünyesinde resmi olarak paylaşıldı.

    New York'ta yaşayan bir stand-up komedyeni olan Jerry Seinfeld'ın yaşam hikayesini ve kendi hayatının da stand-up show'undan farkının olmadığını anlatan Seinfeld, 1998 yılına kadar yayın hayatına devam etmişti. Jonathan Wolff, Deadline'a verdiği röportajda, Seinfeld'in yaptığı diğer işlerden farkını anlattı. Besteci, en önemli farkın Seinfeld'de birçok müzik türünü çok geniş bir yelpaze çerçevesinde kullanması olduğunu belirtti. Hatta bazen show ilerledikçe ve karakterler komedinin dozunu artırdıkça müziğin çok daha serbest bir hal aldığını ifade etti.

    Jonathan Wolff, onun için en unutulmaz soundtrack sahnelerinin John Jermaine cazın, Kramer'in boombox fotoğraf çekimi müziğinin, Kramer'ın Big Daddy yürüyüşü yaptığı sahnenin olduğunu belirtti.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top