Hesabım
    Sean Astin, Amazon'un Yüzüklerin Efendisi Dizisinin Muhteşem Olacağını Düşünüyor!

    Sean Astin The Lord of The Rings filmlerinde Samwise Gamgee'yi canlandırıyordu.

    Peter Jackson imzalı Yüzüklerin Efendisi serisinin yıldız oyuncusu Sean Astin, Amazon Video Prime'da yayınlanacak olan The Lord of The Rings dizisi hakkında konuştu. Şimdilerde dizinin çekim aşamasında olduğu biliniyor. Astin, diziyi izlemeyi dört gözle beklediğini söylüyor.

    Yeni Lord of The Rings dizisi Sean Astin'in canlandırdığı Samwise Gamgee'nin yaşadığı dönemden çok öncesinde geçecek. John D. Payne ve Patrick McKay'in yaratıcısı olduğu The Lord of The Rings, Numenor Krallığı dönemine götürecek. Dunedain soyunun hikayesinin anlatılacağı dizide Robert AramayoOwain ArthurNazanin BoniadiTom BudgeMorfydd ClarkIsmael Cruz CórdovaEma HorvathMarkella KavenaghJoseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers ve Daniel Weyman oyuncu olarak performans sergileyecekler.

    Yüzüklerin Efendisi: Yüzük Kardeşliği, İki Kule ve Kralın Dönüşü'nde izlediğimiz ve eğer o olmasaydı Frodo'nun yüz kez öleceğini bildiğimiz Samwise Gamgee olarak karşımıza çıkan Sean Astin, The Lord of The Rings dizisi hakkında şu sözleri sarf etti: "Onlara tavsiyem bu yolculuktan keyif almaları. Çünkü filmlere ve kitaplara hayran kitle çok büyük. Yer aldığım filmler gösterime girdiğinde bu durum benim için çok bunaltıcıydı. Tarif edilemez bir enerji vardı. Olayların nasıl gelişeceğini görmek için sabırsızlanıyorum. Eğer The Silmarillion'ı ele alırlarsa benim için yeni bir bilgi olur. The Silmarillion'ı okuyamamıştım."

    Astin, sözlerine şöyle devam etti: "Bence Amazon bu işi başarmak için harika olacak. 2002 yılında böyle bir reboot'un 2020, 2021 gibi çekileceğini öngörmüştüm. Bu konuda kesin görüşlüydüm ve insanlar nasıl bu kadar emin olduğumu sorardı. Ben de sezgilerim olduğunu söylerdim. Aslında hayır. İnsanlar daha önce çok sevdikleri şeyleri yeni nesillerde bir daha yaşamak isterler. Klasiklerin devam filmleri ve yeniden çekimlerinin büyük bir destekçisiyim. Birçok insan neden bir klasiğin yeniden çekmesini istediğimi sorabilir. İyi haber, klasik yapım her zaman hatırlanacak. Belki biri ilginç bir şey yapar ve eğer çok kötüyse izlemezsin. Ama bu Lord of The Rings uyarlamasının harika olacağına dair beklentilerim var. Çok yetenekli insanlar bunun üzerinde uzun zamandır çalışıyor."

    The Lord of The Rings dizisinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Söylenenlere göre yalnızca bir sezon için 450 milyon dolar gibi dev bir prodüksiyon bütçesi ayrıldı. Dizinin 2022 yılı başlarında Amazon Video Prime'da gösterimini yapması planlanıyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top