Hesabım
    Richard E. Grant ve Owen Wilson, Loki'nin Setinden Video Paylaştı

    Loki setinde neler oluyor?

    Tom Hiddleston'ın başrolünde yer aldığı Marvel Sinematik Evreni dizisi Loki'nin setinden yeni bir video sosyal medyaya düştü! Yıldız oyuncular Richard E. Grant ve Owen Wilson'ın paylaştığı videoda ikilinin fazlasıyla eğlenmesine tanıklık ediyoruz.

    Loki dizisi Disney+ dijital streaming platformu üzerinden yayın hayatına başladı. Her hafta yeni bir bölümün yayınlanmasıyla izleyici karşısına çıkan Loki'nin yıldız bir kadrosu bulunuyor. Paylaşılan yeni videoda Richard E. Grant'in Owen Wilson'dan iltifat almaya çalıştığı ama başaramadığı görülüyor.

    Son olarak Loki dizisinin beşinci bölümü yayınlandı ve yaptığı ters köşelerle tüm hikayeyi etkilediği söyleniyor. Dizi, tıpkı WandaVision gibi evrenin en iyi yapımlarından biri olarak görülüyor. Ama yayına giren bir diğer dizi The Falcon and The Winter Soldier, Loki ve WandaVision kadar beğeni kazanamamıştı.

    Videosunun yıldızlarından Owen Wilson'ı gelecek sonbahar aylarında Wes Anderson'ın yeni projesi The French Dispatch'te izleme imkanı yakalayacağız. Richard E. Grant ise Tuca and Bertie dizisinde yaptığı seslendirme ile karşımıza çıkacak. Loki'nin gelecek bölümü 14 Temmuz tarihinde Disney+'ta yayınlanacak. Ama Disney+ henüz ülkemizde açılışını yapmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top