Hesabım
    History 101, Netflix'teki Yolculuğuna Devam Edecek

    Netflix, History 101'in yeni sezonuna onay verdi.

    Bruce Kennedy'nin yaratıcısı olduğu Netflix belgesel dizisi History 101'in ikinci sezonu için onay verildi. History 101, çok kaliteli görseller ve çizimlerle tarihi anlatan bir dizi olarak 2020'de yayın hayatına başlamıştı.

    History 101'ın ilk sezonunun ilk bölümünde fast-food endüstrisinden bahsedilmiş, tüm sektör masaya yatırılmıştı. Sonrasında ise AIDS, feminizm, robotlar, uzay yarışı, Çin'in yükselişi, plastik atıklar, Orta Doğu'da petrol, nükleer güç, genetik gibi önemli konular ele alınmıştı. Şimdi ise yeni sezonuyla her bölüm yepyeni temaların izleyici karşısına çıkması bekleniyor. History 101'ın ilk sezonu 10 bölümden oluşuyordu.

    Dizinin en ilgi çekici yönlerinden biri ITN isimli televizyon şirketinin 66 yıllık arşivini karıştırmış olmasıydı. Uzun yıllar öncesine gidilmiş ve haber ile belge toplanmıştı. Dizinin yapımcıları arasında Simon George, Bruce Kennedy ve Ian Russell bulunuyor. Kennedy, History 101'ın senaryosunu kaleme aldı. Marc Tiley ise yönetmenliğini üstlendi.

    ITN Productions aynı zamanda Netflix ile başka çalışmalar yürütüyor. 2018 yılında başlayan Drug Lords, günümüzde hala devam ediyor. 

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top