Hesabım
    James Corden ve Sally Hawkins, Amazon Dizisi "Mammals"da Başrol Olacak

    Amazon, yeni komedi dizisi Mammals için sipariş verdi.

    Amazon, komedi ve dramı birleştiren yeni bir dizi için harekete geçti. Yıldız oyuncu ve sunucu James Corden ile Oscar adaylığı bulunan başarılı oyuncu Sally Hawkins, Mammals'ın iki başrolü olacak. 6 bölümden oluşacak olan dizi, evliliğin zorluklarını anlatıyor olacak.

    Paddington filmleri, The Shape of Water, Blue JasmineHappy Go Lucky gibi yapımların sevilen oyuncusu Sally Hawkins, The Late Night Show'un yıldız sunucusu James Corden ile aynı dizide buluşacak. Mammals adını alan dizi hakkında şu açıklama yapıldı: "Güzel bir evlilik dünyadaki en büyüleyici şeylerden biridir. 8 milyon insanın yaşadığı dünyada seni anlayan, vücudunu ve ruhunu etkileyen kişiyi bulmuşsundur. Büyümemize ve güzelleşmemize izin veren kişi kimdir? Kim o ışıltıyı ve özgüveni verir? Ayrıca bir daha başka hiçkimseyle seks yapamayacaksınız. Sonra öleceksiniz ve sonsuza kadar ölü kalacaksınız."

    Bu iç açıcı konu açıklamasından sonra kara mizaha yakın bir dizi izleyebileceğimiz akıllara geliyor. James Corden ve Sally Hawkins, daha önce de programlarda bir araya gelmişlerdi. Hatta ikili, Guillermo Del Toro'nun The Shape of Water filmine parodi çekmişti. James Corden son olarak dikkat çekici rolleri arasında Cats filmindeki karakteri yer alıyor. Film gelmiş geçmiş en kötü yapımlardan biri olarak yerini aldı ve Corden, Oscar Töreni'nde Cats ile dalga geçti. Ayrıca oyuncu The Prom'da Meryl Streep'in olduğu kadroda görüldü.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top