Hesabım
    Emmy Tarihinde İlk Kez Dublör Sanatçıları Hatırlandı!

    73. Emmy Ödülleri'nde dublörlük kategorisi açıldı.

    73. Emmy Ödülleri'nin resmi adayları geçtiğimiz akşam açıklandı. Ardında da birçok soru işareti, heyecan, üzüntü gibi karmaşık duygular bıraktı. Şaşırtıcı gelişmelerden biri, adaylıklar arasında Outstanding Stunt Performance / En İyi Dublör Performansı kategorisinin olmasıydı.

    Emmy Ödülleri, ilk kez dublör koordinasyonu ile dublör performansı kategorilerini birbirinden ayırdı. Outstanding Stunt Performance kategorisinde beş farklı diziden adaylar gösterildi. Cobra Kai dizisinden Jahnel Curfman, Julia Maggio, John Cihangir ve Marc Canonizado; Gangs of London dizisinden Mens-Sana Tamakloe; Lovecraft Country'den Janeshia Adams-Ginyard; John Nania, Aaron Toney ve Justin Eaton The Falcon and The Winter Soldier'dan;  Lateef Crowder ise The Mandalorian'dan aday gösterildi.

    Emmy'nin yanı sıra Screen Actors Guild Ödülleri'nde de Aksiyon Türünde Performans Gösteren En İyi Dublör ödülü takdim ediliyor. Screen Actors Guild bu yönüyle övgüleri topluyordu. Emmy yönetiminden Variety'ye bu konuda şu açıklama geldi: "Bu yeni ödül kategorisi doğrudan dublör performansçılarını akıllarda tutacak. Daha öncesinde yalnızca dublör koordinasyonu kategorisinde bulunuyorlardı. Ödül, küresel televizyonda her sezon performanslarıyla  ayrılmaz bir parça olan gerçek dublör sanatçılarına verilecek. Tek bir adaylıkta dört sanatçı yer alabilecek."

    73. Emmy Ödülleri, 20 Eylül tarihinde bir törenle sahiplerini bulacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top