Hesabım
    Barry'nin 3. Sezonundan İlk Görsel!

    Bill Hader başrollü Barry'nin üçüncü sezonu için heyecanlı bekleyiş başladı.

    Yayınlanan ilk iki sezonuyla 30 Emmy ödülü için aday gösterilen Barry dizisinin yeni sezon çekimleri devam ediyor. Bill Hader'ın yıldızı olduğu Barry dizisinin 3. sezonundan yeni bir görsel resmi olarak paylaşıldı. Barry'nin çekimleri yaklaşık bir buçuk yıldır salgın nedeniyle bekletiliyordu.

    Barry'nin yayınlanan son bölümü yaklaşık olarak iki yıl öncesine aitti. Yani dizinin hayranları zor zamanlar yaşıyor. Sonunda dizinin yeni sezon çekimleri yapılmaya başlandı. Barry dizisi, Barry Berkman'ın hikayesini odağına alıyor. Berkman, eski bir tetikçidir. Bir anda tetikçiliği bırakıp, geçmişine bir çizgi çekip oyuncu olma kararı alır. Barry'nin farklı konusu ve bu konuyu komediyle harmanlaması, son 10 yılın en iyi dizilerinden biri olarak anılmasını sağladı. Ayrıca Hader, iki kez komedi kategorisinde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. Oyunculuk öğretmeni Gene Cousineau'yü canlandıran Henry Winkler da ödül sahibi alan oyuncular arasında yerini aldı.

    Barry, Alec Berg ve Bill Hader'ın yaratıcılığında hayata geçirildi. Dizinin 4. sezon senaryo yazımının tamamlandığı biliniyor. Bu durumda önümüzdeki iki yıl boyunca Barry ekranlardaki yerini koruyacak. HBO'nun 3. ve 4. sezonu arka arkaya çekmesi isteniyor. Ancak bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top