Hesabım
    Dan Levy, Hulu İçin Koruyucu Melekler İlgil Bir Dizi Yazacak

    Hulu dizisi Standing By yolda!

    Deadline'ın haberine göre Dan Levy'nin yeni projesi resmiyet kazandı. Schitt's Creek'in yapımcısı ve oyuncusu Dan Levy, Hulu için bir diziyi hayata geçirecek. Dizinin adı "Standing By" olacak. Standing By, gardiyan meleklerin hikayesini anlatacak.

    Komedi türünde olması planlanan Standing By'ın yönetmenliğini Ally Pankiw üstlenecek. Standing By'ın senaristliği ve yürütücü yapımcılığına da Dan Levy ile Ally Pankiw imzasını atacak. Levy aynı zamanda dizinin anlatıcısı olarak karşımıza çıkacak.

    Standing By'ın resmi konusu ise şöyle açıklandı: Sonsuza kadar yaşamları birbirine bağlı olan koruyucu meleklerin hikayesine hiciv dolu bir bakış. İşe yaramaz insanları yalnızca korumakla kalmayacaklar, onlardan çok şey öğreneceklerdir. Hulu'da yayınlanacak olan dizi tüm iddiasıyla ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

    Dan Levy'nin imzasını attığı Schitt's Creek tam 108 ödülün sahibi ve sayısız ödülün de adayı olmuştu. Levy'nin babası ve dizideki rol arkadaşı Eugene Levy, Catherine O'Hara, Anne Murphy ve daha onlarca isim Emmy ödülüne Schitt's Creek ile layık görülmüştü.

    Standing By için henüz bir tarih belirlenmedi.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top