Hesabım
    The Good Place'in Yaratıcısı Mike Schur'dan Yeni Dizi "Field of Dreams" Geliyor!

    Peacock, Field of Dreams için sipariş verdi.

    Sinema tarihinin en iyi spor filmlerinden biri olarak bilinen Field of Dreams, diziye dönüştürülüyor. Peacock, Field of Dreams dizisi için The Good Place'in yaratıcı ismi Michael Schur ile anlaşma yaptı. Dizi, New York Yankees ve Chicago White Sox arasındaki çekişmeyi anlatacak.

    Beyzbol temalı spor filmi Field of Dreams, bir Peacock dizisi olacak. Orijinalinde 1989 yılında Universal altında gösterime giren film komedi türündeydi. Konusu ise şöyleydi: Ray Kinsella, mısır tarlası olan bir çiftçidir. Bir süredir sürekli olarak tarlasını beyzbol sahasına çevirmesini söyleyen garip sesler duymaktadır. Joe Jackson ve 1919 Dünya Kupası’nda oynamaları yasaklanan Chicago White Sox takımının diğer yedi oyuncusunun hayaletlerinin de tarlanın üzerinde görünmesi sonucu, Ray Kinsella yapması gereken konusunda iyice ikna olur. Çevresindeki bütün itirazlara rağmen mısır tarlasını beyzbol sahasına çevirir.

    Field of Dreams'in senaryosu The Good Place'in başarılı ismi Michael Schur tarafından kaleme alınıyor. NBCUniversal Television ve Streaming başkanı Lisa Katz, Field of Dreams hakkında şu sözleri sarf etti: "Bu tuhaf alan Mike Schur'un başarılı olduğu bir bölge ve Peacock'un bu klasiğin yeni bir versiyonunu hayata geçirecek olmasını dört gözle bekliyoruz." Universal Television başkanı Erin Underhill ise Michael Schur hakkında şu sözleri sarf etti: "Yeteneği, beyzbol sevgisi ve türlere duyduğu saygı bu nostaljiyi ve birçok hayran için duyguları canlandıracak harika filme yeniden dönüş yapmak için mükemmel seçim."

    Field of Dreams'in yıldızı Kevin Costner olmuştu. Dizide kimin başrol olacağı henüz bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top