Hesabım
    Spotlight: "The Hand of God", "Eternals", "İlk ve Son"

    Haftanın en önemli haberleri Spotlight'ta!

    Spotlight'ın 31. bölümüyle karşınızdayız! Her Cuma haftanın en önemli sinema ve televizyon haberlerini gündeme getirdiğimiz Spotlight'ta bu bölüm de haftanın özetini bizden dinleyebilirsiniz. Spotlight'ın konu başlıkları arasında vizyondaki filmler, The Hand of God, Eternalsİlk ve Son ve The Wheel of Time bulunuyor.

    Spotlight'ın ilk haberine göre haftanın en önemli vizyon filmleri arasında Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson başrollü Reminiscence, Testere serisinin yeni film Spiral, esasen dünya çapında Netflix'te yayınlanan ama ülkemizde sinemalarda gösterimini yapmaya başlayan Barut Kokteyli ve Mads Mikkelsen başrollü Oscar ödüllü Druk bulunuyor. Bir diğer habere göre Paolo Sorrentino'nun imzasını attığı The Hand of God filminden ilk resmi fragman paylaşıldı. Film, Sorrentino'nun çocukluk anılarından yola çıkıyor. Ancak filmde Maradona'nın da geçiyor olması bir süre önce olay yaratmıştı.

    Chloe Zhao'nun yönetmeni olduğu yıldız kadrolu Marvel filmi Eternals'ın son fragmanı yayınlandı ve büyük bir heyecan yarattı. Filmin esasen 2020 yılının Kasım ayında vizyona girmesi planlanıyordu. Ancak pandemi buna engel olmuştu. Hızlı ve Öfkeli serisinin 10. filminin ilk duyurusu yapıldı. Söylenenlere göre Fast & Furious 10, 2023 yılında izleyici karşısına çıkacak. BluTV'nin Özge Özpirinçci ve Salih Bademci başrollü yeni mini dizisi İlk ve Son'dan resmi fragman paylaşıldı. Dizi, 28 Ağustos'ta izleyicileriyle buluşacak. Amazon'un dev bütçeli yeni dizisi The Wheel of Time'dan ilk görseller paylaşıldı. Fantastik dizi, kadınlardan oluşan bir organizasyonun hikayesini anlatacak.

    Önümüzdeki hafta Spotlight'ta görüşmek üzere!

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top