Hesabım
    Josh Duhamel, Renee Zellweger'li ‘The Thing About Pam’in Kadrosunda

    Dizi, gerçek bir suç hikayesinden uyarlanıyor

    Kevin Mazur/Getty Images

    Josh Duhamel, NBC'nin mini dizisi “The Thing About Pam”de Renee Zellweger'le birlikte rol alacak. Dizi, 2011 yılında Betsy Faria'nın, kocası Russ'ın onu öldürmediği konusunda ısrar etmesine rağmen mahkum edilmesiyle sonuçlanan cinayetine dayanıyor. Mahkumiyeti daha sonra bozuldu. Bu vahşi suç, Pam Hupp'ın (Zellweger) derinden karıştığı şeytani bir planı ortaya çıkaracak bir olaylar zincirini başlattı.

    Duhamel, Russ Faria'nın savunma avukatı Joel Schwartz'ı oynayacak. Duhamel, en son aynı adlı çizgi romandan uyarlanan Netflix orijinal dizisi “Jupiter’s Legacy”de rol aldı. Diğer televizyon rolleri arasında “Unsolved: The Murders of Tupac and the Notorious B.I.G.”, “11.22.63”, “Las Vegas” ve “All My Children” yer alıyor. Daha sonra “Shotgun Wedding” filminde Jennifer Lopez'le birlikte görülecek. Daha önce “Transformers” serisi, “When in Rome”, “Lost in the Sun”, “Bravetown” ve “Misconduct” gibi filmlerde rol aldı.

    Faria vakası, 'Dateline NBC'nin birden fazla bölümünde yer aldı ve şovda şimdiye kadar öne çıkan en popüler konulardan biri haline geldi. Ayrıca iTunes'da en çok indirilen podcast'lerden biri olmaya devam eden 2019 podcast'i “The Thing About Pam”le de büyük ilgi çekti. Zellweger, Big Picture Co. şirketi aracılığıyla başrol oynamanın yanı sıra yapımcılık yapıyor.

    Carmella Casinelli, Jenny Klein, Mary Margaret Kunze, Jessika Borsiczky, Liz Cole, Noah Oppenheim, Jason Blum, Chris McCumber ve Jeremy Gold dizinin diğer yapımcıları arasında yer alacak. Blumhouse Television, NBC News Studios ve Big Picture Co. yapımcılığı ortak olarak üstlenecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top