Hesabım
    Apple, LaKeith Stanfield Başrollü "The Changeling" İçin Sipariş Verdi

    Korku romanından uyarlanan The Changeling, Apple TV+ ekranlarında yer alacak.

    Apple TV+'ın yaptığı yeni duyuruya göre The Changeling dizisi için sipariş verildi. Kelly Marcel'in yazarı olduğu dizi, Victor LaValle'nin beğenilen korku romanından uyarlanıyor. Başrolüne ise Lakeith Stanfield yerleşiyor.

    Bir korku masalı olmasının yanı sıra bir ebeveynlik masalı olarak da tanımlanan The Changeling için yeşil ışık yakıldı. Apple TV+, Kelly Marcel ile anlaşma yaptı. Marcel son olarak her ne kadar iyi bir referans olamasa da Fifty Shades of Gray'i uyarlamıştı. Marcel ilk olarak The Changeling projesine 2018 yılında alınmıştı. Dizi, Queen and Slim'in yönetmeni Melina Matsoukas tarafından yönetilecek. Matsoukas aynı zamanda projenin yürütücü yapımcısı olarak görev alacak.

    The Changeling, kitap satıcısı olan Apollo Kagwa'nın hikayesini konu ediyor. Apollo Kagwa, nadir kitapların ticaretini yapan bir adamdır. Eşi ve oğlu ile birlikte sakin, mutlu bir hayat sürer; ta ki eşinin suç işleyişine kadar. Apollo’nun eşi Emma işlediği suçun ardından sırra kadem basar. Eşinin ortadan kaybolmasının ardından Apollo bir dizi tuhaf karakterin yer aldığı sıra dışı bir labirente sürüklenir.

    Dizinin başrol oyuncusu Lakeith Stanfield'ı Judas and The Black Messiah, Atlanta, Sorry to Bother You, Get Out, Knives Out, Uncut Jems gibi son yılların en popüler ve kendine yas yapımlarında izleme şansı yakalamıştık. The Changeling'in ne zaman Apple TV+'ta izleyici karşısına geçeceği şimdilik bilinmiyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top