Hesabım
    Marvel, Cadılar Bayramı Özel Yapımı "Werewolf by Night" Üzerinde Çalışıyor

    Werewolf by Night, bir Cadılar Bayramı özel yapımı olarak Disney+'ta izleyici karşısına çıkacak.

    Marvel'ın yeni Disney+ projesi Werewolf by Night için harekete geçildiği resmi olarak açıklandı. Yapım, bir Cadılar Bayramı özeli olarak izleyici karşısına çıkacak. Werewolf by Night'ın bir animasyon olması planlanmıyor. Söylenenlere göre Marvel şimdilerde 30'lu yaşlarında bir Latin oyuncu arayışlarına başladı.

    Werewolf By Night'ın başkahramanı Jack Russell ilk kez 1972 yılında Marvel Spotlight #2 çizgi romanında tanıtıldı. Gerry Conway ve Mike Ploog, karakterin ve hikayesinin yaratıcısı oldu. Conway ve Ploog'un yazıp çizdiği bu hikayenin fikri Roy Thomas'tan çıkmıştı. Çizgi romanda Jack Russell, 5 kişi tarafından yaratılan çok özel bir süper kahramandır. Russell esasen kurda dönüşmesi için lanetlenmiş bir soydan geliyordur. Dönüşümlerinin farkındadır ve kötülerle savaşmak için kurtadam olmasını kullanabiliyordur.

    Tanıtılan ikinci Werewolf by Night kahramanı Jake Gomez'dir. Karakter, geçtiğimiz yıl çizgi roman evrenine tanıtılmıştı. Taboo, Benjamin Jackendoff ve Scot Eaton karakterin yaratıcısı olarak tanınıyor. Orijinal kurtadam beyaz bir Amerikalı iken, bu kez Hopi kökenli biri olarak yaratıldı. Gomez'in, Moon Knight ile bir bağının olduğu da biliniyor. Marvel, Oscar Isaac başrolüyle Moon Knight'ı hayata geçirdi. Ama dizinin ne zaman izleyici karşısına geçeceği şimdilik bilinmiyor.

    Marvel'ın Disney+'ta yarattığı evren gittikçe genişliyor. Önce WandaVision ve The Falcon and The Winter Soldier izleyici karşısına çıkmıştı. Bunun ardından Loki gösterimini yaptı ve 2. sezon onayını aldı. Hawkeye ve Moon Knight şimdilerde heyecanla bekleniyor.

    Werewolf by Night'ın prodüksiyonuna 2022 yılının ilk aylarında başlanacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top