Hesabım
    Tim Burton İmzalı "Wednesday" Kadrosuna Yeni Oyuncular Katıldı

    Thora Birch, Riki Lindhome, Jamie McShane ve daha birçok isim Wednesday'de...

    Usta yönetmen Tim Burton'ın imzasını atacağı Addams Family dizisi Wednesday'in oyuncu kadrosu her geçen gün genişliyor. Jenna Ortega'nın yıldızı olacağı Wednesday dizisine bu kez Thora Birch, Riki Lindhome, Jamie McShane, Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emma Myers, Naomi J. Ogawa, Joy Sunday ve Percy Hynes White dahil oldu.

    Netflix'te yayınlanacak olan Wednesday dizisinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz haftalarda Jenna Ortega, Catherine Zeta Jones ve Luis Guzmán eklenmiş, böylece dizi ses getirmeye başlamıştı. 8 bölümden oluşacak olan Wednesday dizisinin oyuncu kadrosuna bu kez kalabalık bir oyuncu güruhu katıldı. Aralarından Tamara Novak'ın Wednesday'in okul yatakhanesindeki görevli olacağı; Riki Lindhome'un Wednesday'e özel bir ilgisi olan terapist Valerie Kinbott'u canlandıracağı; Jamie McShane'in Gomez Addams ile aralarında bir kan davası bulunan şerifi canlandıracağı açıklandı.

    Wednesday'in ortaya çıkan psişik yeteneklerde ustalaşma, kasabayı terörize eden korkunç bir cinayet serisini engelleme ve 25 yıl önce ebeveynlerini karıştıran doğaüstü gizemi çözme girişimleri dizinin odak noktalarını oluşturacak. Komediyle korkuyu birbirine karıştıracak olan Wednesday, Nevermore  Akademisi'nde geçecek. Wednesday, yeteneklerini bu akademide geliştirmeye çalışacaktır. Ama onunla birlikte aynı okulu paylaşan ergen kızların olması ortalığı karıştıracaktır.

    Dizide Jenna Ortega, Wednesday'e; Catherine Zeta Jones, Morticia Addams'a; Luis Guzman ise Gomez Addams'a hayat verecek. Şimdilik Wednesday'in yayın tarihi belli değil.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top