Hesabım
    "Camdaki Kız"ın Hayri'si Kim Oldu?

    Camdaki Kız, 2. sezonuyla kaldığı yerden devam edecek.

    Nadim Güç'ün yaratıcısı olduğu Camdaki Kız 2. sezon büyük bir merakla bekleniyor. Yeni açıklamalara göre dizinin oyuncu kadrosuna son zamanlarda başarıyla ekranlarda görülen Cihangir Ceyhan katıldı. Camdaki Kız'ın başrolünde ise Burcu Biricik bulunuyor.

    Birkaç yıldır ekranlardaki hakimiyetiyle tanınan Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanan Camdaki Kız, yeni sezonuyla kaldığı yerden devam edecek. Camdaki Kız, ilk sezonuyla yalnızca 8 bölüm ekranlara gelmişti. Ama o 8 bölümde Türkiye'nin en çok konuşulan dizilerinden biri haline gelmişti. Şimdi ise dizinin oyuncu kadrosuna Cihangir Ceyhan'ın eklendiği açıklandı. Cihangir Ceyhan'ı Sıfır Bir, ÇukurAlev Alev dizilerinden tanıyoruz. Ceyhan, Hayri karakteriyle ekranlara gelecek. Karakterin 2. sezon için büyük önem taşıdığı bilinenler arasında yer alıyor.

    Camdaki Kız 1. sezon final bölümünde ortaya çıkan Hayri, Nalan'a ağlarken yardım eli uzatan kişiydi. Final bölümünde karakterin yüzü görülmemişti. Şimdi ise kimin canlandıracağı resmiyet kazandı. Kitapta Hayri bir şofördür ve çalışmak için Anadolu'dan İstanbul'a gelmiştir. Türkan adlı bir kadınla evli olan Hayri, aynı zamanda üç çocuk babasıdır. Nalan ve Hayri, hayatlarının onları getirdiği noktada bir yakınlaşma yaşarlar ve birbirlerinden destek alırlar.

    Camdaki Kız'ın oyuncu kadrosunda Burcu BiricikNur SürerHande AtaiziTamer LeventSelma ErgeçDevrim YakutHamza YazıcıTuğrul Tülek ve Şerif Erol gibi yıldız isimler yer alıyor. Camdaki Kız 2. sezon ilk bölüm 9 Eylül tarihinde Kanal D ekranlarında olacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top