Hesabım
    Ödüllü Filmler Eylül'de BluTV'de!

    BluTV'nin Eylül programında dünya çapında başarı kazanmış filmler var!

    Türkiye'nin başarılı yerli streaming platformu BluTV, dünya çapında beğeni toplayan filmleri platform bünyesinde izleyici karşısına çıkarmaya devam ediyor. Uluslararası festivallerden tam not alan ödüllü filmlerin yanı sıra Discovery+ altında da yapımlar BluTV'deki yerini alacak.

    Geçtiğimiz yıllarda büyük ses getiren LGBTIQ+ temalı romantik Celine Sciamma filmi The Portrait of a Lady on Fire, ülkemizde kendine bir kitle toplayan dans ve LGBTİQ+ temalı Levan Akin imzalı Gürcistan filmi And Then We Danced; AIDS mücadelesini adeta bir belgesel niteliğinde filme aktaran 120 Beats Per Minute; Allison Janey'e Oscar'ı sahiplendiren ve Margot Robbie'nin canlandırdığı karakterle oyunculuğunu kanıtladığı film I, Tonya; Willem Dafoe'nun Van Gogh'u canlandırdığı At Eternity's Gate; Ryan Gosling başrollü Drive; Robert Pattinson'ın ana akım sinemanın dışına çıkmasını sağlayan Good Time, Eylül ayında BluTV'de olacak.

    BluTV ayrıca Discovery+ ile Grand Slam Tenis Turnuvası’nın sonuncu round'u olan US Open'ı izleyicileriyle buluşturacak. Geçtiğimiz ay içerisinde de Discovery+ aracılığıyla Tokyo Olimpiyatları BluTV'de yayınlanmıştı. ‘Love in Paradise: The Caribbean’ reality show'unda ise güneş ve aşk kaçamağı dolu bir program izleme şansı yakalayacağız.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top