Hesabım
    The Handmaid's Tale, Emmy Kaybetmekte Rekor Kırdı

    Emmy Ödülleri, sahiplerini buldu. Ama The Handmaid's Tale'i bulamadı.

    Emmy Ödülleri geçtiğimiz gün içerisinde düzenlenen bir törenle sahiplerini buldu. Ted LassoThe Crown ve Mare of Easttown dizileri törenden elleri dolu bir şekilde dönerken, The Handmaid's Tale dizisi ödül alamama konusunda rekora imza attı.

    The Handmaid's Tale, 73. Emmy Ödülleri'nde tam 21 kategoride aday gösterildi. Ancak hiçbir kategoride ödül sahibi olamayarak rekor sahibi oldu. Son olarak böyle bir rekor 2012 yılında görülmüştü. Mad Men dizisi 17 dalda Emmy adayı olmuş ve sıfır ödülle akşamı tamamlamıştı. The Handmaid's Tale'in 21 ödül adaylığından daha fazla adaylık alabilen nadir yapım oldu. WandaVision 23 kategoride, The Crown ve The Mandalorian 24 kategoride, Saturday Night Live ise The Handmaid's Tale ile eşit ilerleyerek 21 kategoride aday gösterildi.

    The Handmaid's Tale'in yanı sıra The Larry Sanders Show ve Northern Exposure, 16 kategoride aday gösterilip eli boş dönen yapımlar arasındaki yerini aldı. The Handmaid's Tale, 2017 yılında En İyi Dram Dizisi kategorisinin kazananı olmuştu. 2018 ve 2020 yılında da başarısını sürdürdü. Şimdilerde 5. sezon için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

    Margaret Atwood’un aynı isimli romanından uyarlanan dizi, Gilead isimli bir toplumda geçiyor. Doğal sebepler nedeniyle nüfus düşüşü yaşayan bu toplumda kadınlar devletin malı olarak kabul ediliyor. Toplumun yeniden çoğalması için üreme hizmetine zorlanan Offred, bu acımasız koşullarda hayatta kalmaya çalışıyor.

    Dizi, ülkemizde BluTV üzerinden izlenebiliyor.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top