Hesabım
    Batwoman 3. Sezon Fragmanı Yayında!

    The CW dizisi Batwoman'dan yeni fragman!

    CW'nun olaylı DC dizisi Batwoman'ın 3. sezonundan resmi bir fragman paylaşıldı. Fragmanda Mad Hatter, yani Çılgın Şapkacı'nın Gotham'a geldiğini görüyoruz. Ayrıca fragman, Dr. Pamela Isley'yi tanıtmadan geçmiyor. Böylelikle Bridget Regan'lı Poison Ivy karşımıza çıkmış bulunuyor.

    Batwoman'ın 3. sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. DC'nin en sevilmeyen dizisi olarak görülen Batwoman'da bu sezon, Batman'in en büyük düşmanlarından birkaçıyla yüzleşme gerçekleşecek. Aralarında Killer Croc da bulunuyor. 

    Batwoman'ın başrol oyuncusu yakın zamanda değiştirildi ve 2. sezonun Batwoman'ını farklı bir isim canlandırdı. Ancak yeni gelen oyuncu, Ruby Rose'un canlandırdığı Kate Kane'e hayat vermiyor. Onun yerine çizgi romanlarda geçen başka bir Batwoman olan Ryan Wilder başkahramanımız oluyor. Javicia Leslie ise onu canlandırmak üzere diziye seçilen oyuncu olmuştu. Oyuncu değişikliği kararı, diziyi kurtarmak adına Batwoman'ın yaratıcı ismi Caroline Dries'dan çıkmıştı. Ayrıca sevilen kötü kahramanlardan Black Mask diziye dahil edilmişti.

    Çizgi romanlarda Ryan Wilder, bir uçak kazasının ardından batsuit'i bulan kişi olur. Bruce Wayne'in kuzeni olan Kate Kane, kazada kaybolmuştur. Ryan, batsuit'i devralan kişi olacaktır. Kate'in kurtarılması için mücadele veren Ryan, aynı zamanda intikam almak için Alice ve Safiyah Sohail ile savaşacaktır. Bu sırada Gotham hakı Kriptonit zehirlenmesi yaşıyordur ve Ryan onları da koruma görevi üstlenecektir.

    Batwoman'da başrolü Javicia Leslie canlandırıyor. Leslie'nin yanı sıra Camrus Johnson, Rachel Skarsten, Meagan Tandy, Nicole Kang, Dougray Scott, Bridget Regan gibi isimler Batwoman'da yer alıyor. 3. sezon, 13 Ekim'de prömiyerini yapacak.

    facebook Tweet
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top