Hesabım
    10. Boğaziçi Film Festivali Başladı

    Bu yıl 21-28 Ekim tarihleri arasında seyircisiyle buluşacak olan 10. Boğaziçi Film Festivali başladı.

    Boğaziçi Film Festivali

    Bu yıl 21-28 Ekim tarihleri arasında seyircisiyle buluşacak olan 10. Boğaziçi Film Festivali, Atlas 1948 Sineması’nda düzenlenen açılış töreni ve Michal Blaško’nun “Victim” filminin gösterimiyle başladı. Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenen 10. Boğaziçi Film Festivali’nin açılış töreni 21 Ekim Cuma günü Atlas 1948 Sineması’nda yapıldı.

    Festival programının da tanıtıldığı gecede ilk konuşmayı Boğaziçi Film Festivali ve Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ogün Şanlıer yaptı. Açılış töreninde usta yönetmen Lav Diaz’a “Onur Ödülü” takdim edildi.

    Konuşmalar ve ödül takdimi sonrası, açılış filmi olan “Victim”in gösterimine geçildi. Gecenin sunuculuğunu ise Koray Abay gerçekleştirdi. Törende ayrıca Boğaziçi Kültür Sanat Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Fecir Alptekin tarafından Türk Hava Yolları Kurumsal İletişim Başkanı Rafet Fatih Özgür’e ve Boğaziçi Film Festivali Başkanı Ogün Şanlıer tarafından Anadolu Ajansı Proje Yönetim Koordinatörü Oğuz Karakaş ile TRT Genel Müdür Yardımcısı Muhammed Ziyad Varol’a plaket takdim edildi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top